Красимир Каракачанов ще присъства на изпитанията на ремонтирана танкова техника

  • 20 юли 2020 14:34

  • 459
  • 1
Красимир Каракачанов ще присъства на изпитанията на ремонтирана танкова техника
© Булфото, архив

Министърът на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и командирът на Сухопътните войски генерал-майор Михаил Попов ще присъстват утре на изпитанията на последните два от 13 ремонтирани танка Т-72 в завод „ТЕРЕМ - Хан Крум” ЕООД в гр. Търговище.

Ремонтите на общо 13 танка Т-72 и 60 броя танкови мерник-далекомери за нуждите на Сухопътните войски бяха извършени в „ТЕРЕМ - Хан Крум” ЕООД - Търговище в периода януари 2019 г. – юли 2020 г.

Адмирал Емил Ефтимов: Трябва да се гордеем с нашите Специални сили

Изпитанията на техниката ще бъдат направени на полигона на „ТЕРЕМ - Хан Крум” ЕООД. Ръководството на предприятието ще запознае министъра на отбраната с готовата продукция и ще представи информация за хода на първия етап от дейността за възстановяване на танковете, нуждаещи се от ремонт.

Изпитанията ще започнат в 11.00 ч. на полигона на завода. В района на полигона на завода ще бъдат допускани постоянно акредитирани журналисти, след представяне на лична и журналистическа карта.

Последвайте канала на

Novini.bg
459 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
НЕ ГО МЪЧЕТЕ

2020.07.20 | 15:49

1
ЩЕ СЕ НАСЕРЕ!!! И БЕЗ ТОВА ВОНИ НА МЪРША ОТ КИЛОМЕТРИ!!!

Добави коментар

Водещи новини