Марешки към БСП: Вие, готови ли сте за оставки или искате да си седите тук, да си получавате заплатите?

  • 17 юли 2020 10:09

  • 5061
  • 6
Марешки към БСП: Вие, готови ли сте за оставки или искате да си седите тук, да си получавате заплатите?
© Булфото, архив

Според лидера на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 депутатите от БСП не са готови да изпълнят волята на българския народ да подадат оставки. В декларация заместник-председател на парламента Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 попита левицата:

"Вие, готови ли сте да си подадете оставките, което иска българският народ в момента, готови ли сте да освободите тази част от залата - не, вие искате да си седите тук, да си получавате заплатите, да си получавате стипендиите под формата на субсидии и не сте готови да изпълните волята на българския народ".

Бойко Борисов отива в Брюксел

Поводът за реакцията му бе поведението на левицата в пленарна зала във връзка с избора на Елена Ангелинина на мястото на напусналия групата на "Воля" - Андон Дончев, предаде БТА.

Борисов: Фигурантът да не ме оценява. Майка ме е учила да не отговарям на обиди

Докато председателят на парламента Цвета Караянчева четеше имената на кандидатите за народни представители, които декларират нежелание да станат депутати в 44-то Народно събрание - общо девет на брой от листата на "Воля" във Варна, депутатите от левицата реагираха с възгласи в зала.

В началото на изказването си Марешки благодари за достойното представяне на колегата си Дончев. Той припомни ситуацията от 2013 г. във Варна, когато хората са излезли на протест срещу кмета от БСП Кирил Йорданов и припомни, че тогава само общинските съветници от "Воля" са изпълнили волята на народа и са напуснали тогавашния общински съвет.

Таско Ерменков от левицата му отговори като посочи, че протест е имало не само във Варна, а и в София. На тези протести съм участвал лично отвън с хората и сега мога да изляза да ги погледна в очите, не през стъклата на майбаха със сините лампи, а по начина, по който винаги съм ги гледал и съм защитавал техните права, каза Ерменков.

Последвайте канала на

Novini.bg
5061 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Ники

2020.07.23 | 15:58

6
Вдигнете още сега доходите на хората, включително максималния осигурителен доход!
до ПРЕЦЕДЕНТА

2020.07.17 | 10:23

1
които сее бури,жъне урагани(народна поговорка)лошо ХАРМАНЛЙИСКИ СЕЛТАК,много лошо!!!
до ПРЕЦЕДЕНТА

2020.07.17 | 12:57

5

които сее бури,жъне урагани(народна поговорка)лошо ХАРМАНЛЙИСКИ СЕЛТАК,много лошо!!!

ЛАПАЙ УЯ

2020.07.17 | 11:27

3

ГЕРБАВ ТРОЛ СКОРО ЩЕ ТЕ ШИБАМ ГОЛ !

2020.07.17 | 11:48

4
МАГАРЕШКИ МУТРИ ПЪПЧИВА,ПАРЛАМЕНТ ПАК ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН.
ЗА МАРЕШКИ

2020.07.17 | 11:26

2
УЙ МАГАРЕШКИ !

Добави коментар

Водещи новини