Илхан Кючук: Никой да не се крие зад широкия гръб на г-н Пеевски!

  • 17 юли 2020 08:22

  • 4182
  • 27
Илхан Кючук: Никой да не се крие зад широкия гръб на г-н Пеевски!
© Фейсбук

Ако имат доказателства, нека да ги покажат. Това не го възприемам като сериозен аргумент. Така евродепутатът от ДПС/АЛДЕ Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е по повод исканите оставки на трима министри заради съмнения за обвързване с ДПС.

"Никой да не се крие зад широкия гръб на г-н Пеевски", коментира пред бТВ той, настоявайки, че ДПС стои далеч от политическите спорове в момента.

Бивш конституционен съдия: Не може политическото говорене да е като това на Божков

"ДПС в редица случаи е получавала международна подкрепа. Категорично ще подкрепим вота на недоверие. Движението за права и свободи се е заявило като опозиция от първия ден на този кабинет", каза Кючюк.

По повод протестите той каза: "Не е работа на политиците да се месят в работата на прокуратурата".

"Ние българските граждани сме царе на едно - когато кризата е най-тежка, да искаме най-тежкото противопоставяне", отбеляза още той. 

Според него сега "се вкарваме сами в този тежък институционален дебат". 

Междувременно след скандала с "Росенец", Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е потвърди, че Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на вече не се охраняват от НСО. Той подчерта, че това е била категоричната лична воля на двамата. Напомни обаче, че е имало основание за поставянето на охраната. На въпрос дали сега има заплахи към Доган:

"Надявам се да няма иначе някой ще трябва да носи политическата отговорност за това".

За случката с Христо Иванов, Кючюк настоя, че това е било опит за влизане на частен имот. Коментира струпването на хора след няколко дни като провокация. 

Евродепутатът коментира и решението ДПС да изпрати писмо до АЛДЕ. Той каза, че ДПС се ползва с доверие от европейските колеги.

"Идеята на г-н Иванов не беше да стъпи на брега, а политическа провокация върху личността на г-н Доган", категоричен бе той.

И настоя, че Христо Иванов е искал да извлече полза за маргиналната си партия. 

Последвайте канала на

Novini.bg
4182 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
Schmul Rosenkranz

2020.07.19 | 00:32

27
Гола тикво, ти ли заблуди с коментара си на събитията ръководните тикви в Европейския парламент, които първо защитиха СоПоля, а после дружно побързаха да се "поправят", защото ги заля... "народната любов" на българите:)))?!?
Митко

2020.07.17 | 14:05

22
кой изобрети компютъра? Доган! Кой откри часовника? - Пеевски! Кой измисли колелото? -Доган! Кой измисли ядреното състояние на молекулите? Пеевски! И още хиляди неща... Заслужени милиардери макар и да са бивши милионер-милиционери.
СКРИЙ

2020.07.17 | 16:47

26
СЕ БЕ МАЗЕН.ДИВАК И КОМПЮТЪР???
Варел бомба

2020.07.17 | 16:45

25
Е най ефикасна за скриване на всякакъв вид анадолски вид получовешки създания.
Как ще се скриеш

2020.07.17 | 16:41

24
Пред калашника глупако.
Патреотични протурски

2020.07.17 | 16:37

23
Същества а приори ще отидат при мохамед,че ми писна от цигани.
Мустафа

2020.07.17 | 13:59

20
Пеевски и Доган цял живот се борят за всеки един лев с труд,пот и пропиляно здраве! Те изобретиха редица полезни технологии за чавечеството създадоха куп важни фабрики и множество полезни бизнеси от една измита и лъсната ябълка им тръгна бизнеса честен и потчтен! Пример за децата дори в учебниците може да се изучава, техният живот тръгнал от едната нула но стигнал до честни и потчтенни милиярди в евро,долари и кюлчета със злато!
Митко

2020.07.17 | 14:04

21
кой изобрети компютъра? Доган! Кой откри часовника? - Пеевски! Кой измисли колелото? -Доган! Кой измисли ядреното състояние на молекулите? Пеевски! И още хиляди неща... Заслужени милиардери макар и да са бивши милионер-милиционери.
Анонимен

2020.07.17 | 11:16

18
Турците работят, ногати са, а вие, ние, те сме наивници и чакаме някой да ни напълни банковите сметки мили ми бкп и ще поясня, х е от един квартал на града. Преди 1944 х деди кмет, но за да не отиде богатвството старобългарите, демек тукашните са се женели за братовчеди и двамата деди убити... Не ми се обеснява, а третият почива в затвора от гърчове, припадаци, та.. Кога отивахме при родители чувах как казваше на у по време на соца, стига и на мен с това учене, виж без образование, явно искаше, а и.. Комунистите кви огромни сгради строят.. Така, че къде е текло при бкп пак, а анти днес на цяло село, квартал земя тяхна, но закони и на държавата са, а те живеят анти в немотия, кой успял, успял да краде но кои, комунистите, а ти си нарочен, я си взел нещо дребно и вън, уволнение, а комунисти, дс, доносници строят замъци, нали имаме очи, кво би им направили, като всички са навързани от 1944 до днес. Очевидец, наблюдател, картончетата говорят, всичко това ми бе казано от служителката д, за х и у. Ние сме за ЕС, но и там за бг няма сигурност, защото богати оставст без работа и заемат местата на бедните източно православни европейци. Апел, строители. Там е парата по света.

2020.07.17 | 11:26

19
Стига глупости, турците бачкаме депесарите да ни взимат парите! Далаверата където напрахте със референтните ишаллах да изпуснете власта, можехте да ми напълните банковата сметка, но решихте да ги задържите, но по-добре че не ги взех защото схемата със референтните е харам, това си е крадене на народна пара.

2020.07.17 | 11:13

17
Да покажи първо парите да видят хората не вярват

2020.07.17 | 11:11

16
То момчето ще се загуби в това студио, като телепорта от седморката на блейк е туй бтв
Затвор за Шайката

2020.07.17 | 11:09

15
Заглавието на статията е некоректно! По точно е "широкия г.з",а не "широкия гръб" на ПеЙовски.

Добави коментар

Водещи новини