Борисов: Фигурантът да не ме оценява. Майка ме е учила да не отговарям на обиди

Депозирани са оставките на трима министри при мен, заяви премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той изтъкна какви огромни усилия са положили министърът на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва, министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, и министърът на икономиката Емил КараниколовЕмил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е на 3 юни 1980 г. През 2001 г. завършва право в.

По думите му, работата на тримата е изключителна и са допринесли наистина много за България.

"Тази евтина политика, която се прави в момента... Най-гротескното е, че партия като БСП може да иска вот на недоверие. Като им видях мотивите - те са изсмукани от пръсти", заяви той.

"Предстоят много тежки месеци. Виждате и броят на починалите се вдига. България е единствената държава, която отрече пандемията  COVID-19. Другите държави затягат мерките и всички казват, че пандемията не е отминала, не са само нашите светци доктори ... Във Франция слагат маските, а ние тук обратното", каза Борисов.

Премиерът нападна Христов Иванов.  "На този незрял президент, фигурант, на който Шиши му реди кабинета ... Защо не излезе Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския да го пита за това? А искат оставките на моите министри, които са безкрайни професионалисти", заяви той.

"Ще направим огромен ремонт на кабинета, но ако имаме политическа класа, трябва да мислим какво ще правим ноември, декември, януари. В чии ръце ще гръмне всичко това? Най- мил ми е народът, България. Вчера ми се обади Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, идеологически противник ми е. Не ме обичаше и преди. Бяхме в такава изолация преди, че говорехме само с двама посланици, а сега имаме пълна подкрепа на всички. Всички държави вдигнаха ръка България да влезе в Чакалнята на Еврозоната", заяви Борисов.

"Фигурантът да не излиза да ми дава оценка. Майка ми бе учителка и ме е учила да не отговарям с обидни епитети. Но се видя мафията кой управлява с есемеси и с кои лостове", добави той.

"Аз се извинявам на моите коалиционни партньори. Днес съм запознал всички с исканите оставки. След вота на недоверие, ако искат и ако милеят за държавата трябва да кажат и от опозицията как да преминем през тази икономическа и медицинска криза", каза премиерът.

Коментари

 1. 2020.07.17 | 12:17
  МУТРИ ВЪН!!!
  1. 2020.07.17 | 21:11
   че те са вън бре, по някои съседни и топли страни.
 2. 2020.07.17 | 21:11
  Майка му не го е научила нищо, не го е изучила и не го е възпитала. Тиквата нарича президента фигурант. Но този президент заслужава да бъде мъж на годината защото се опълчи сам срещу глутницата на мутрите. Не трябва да се оставят на мира мутрите защото ще изнесат чекмедже банка. КТБ я ограбиха и прехвърлиха вината на Цветан Василев. Крадат повече от БКП. Затова трябва и ГЕРБ да бъде забранена като БКП. Трябва да докажем на мутрите че сме народ а не добитък. Тези които подаряват държавна собственост на престъпници и мутри са за затвор. Но по правилно е да бъдат съдени като Чаушеску.
 3. 2020.07.16 | 22:37
  Знае ли някой къде го пише това, че сме в първата тройка на държавите с най-добри финанси?
  1. 2020.07.17 | 05:46
   В новото томче "Лъготенето на Мутрата и други фантастични простотии" на издателство "Наследниците на БКП".
 4. 2020.07.17 | 05:44
  Банкянският Аскет, с едва милион в чекмеджето вече не знае какво приказва. Отваря си устата, реди наученото от пиарката, ама единственото, което се чува е "аз съм отвратителен, корумпиран, крадлив и прост тъпанар, който ви презира, граби и лъже най-нагло". Бай Ставри и Сретен чакат, Мутро.
 5. 2020.07.17 | 02:36
  Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в -- Sexcris.Com
 6. 2020.07.17 | 01:13
  Да изброим успехите на радев в хронологичен ред: - Уреждането на любовницата му с втора държавна заплата и квартира преди да стане най-успешния президент. - Одобряването му от шефа на руска разузнавателна структура. - Тъмното финансиране на предизборната му кампания. - Обидите към действащ президент на България от жена му. - Войнственото му държание към парламента от първия ден на мандата му. - Нарушаването на Закона за движение по пътищата от НСО заради рокличките на жена му. - Нарушаването на Закона за движение по пътищата от баща му. - Побоите в 38 ОУ и в софийските дискотеки с участието на сина му. - Размахването на средни пръсти по софийските улици от дъщеря му. - Лобирането му за Грипените. - Възпитаното му мълчание и търпението докато го хока полковник Гундяев. - Скандалът на жена му с Луфтханза. - Ръководенето на група за наемни убийства от офицер от подчинената му служба. - Укриване на документи и възпрепятстване на разследвания от приятелите и подчинените му. - Издаване на държавни тайни от съветника му. - Лобизъм и корупция от секретаря му. - Постоянна война между институциите, водена лично от него. - Обидите към държавните институции на страната лично от него. - Демонстративното неспазване на противоепидемичните мерки. - Призивите за държавен преврат. Ако пропускам някой негов политически успех, моля да ме допълвате.
 7. 2020.07.16 | 19:22
  Бойко, не плаши народа, много видя и изтърпя той за последните 30 години, и твоята липса от политическия небосклон ще преглътне като малка ракия.
 8. 2020.07.16 | 14:36
  Борисов, в никакъв случай не подавайте оставка на правителството. Няма никакви основания за оставка на правителството. Да, имате недостатъци в управлението - някои от тях големи, но чак основание за оставка на правителството няма. Не се поддавайте на смешника - шофьор на самолет и шепата разюздани батки по площада. С евентуалното подаване на оставка ще предадете стотиците хиляди разумни и трезво мислещи български граждани, на чиито плещи продължава да я има България и продължава да я има нейната, макар и крехка, икономика. Това, че на площада са излезли няколко продажни деграданта и няколко селски пръчки, придружени от няколко деца, които нито знаят, защо са там, нито могат да обяснят, ако ги попиташ, не означава, че правителството трябва да се оттегли. Нито пък означава, че трябва да допуснем управление на или с участието на БСП. Последното би било фаталният край на българската икономика, на България и на бъдещето на децата ни. Да, на предстоящите редовни парламентарни избори може и да има известно разместване на пластовете (което би трябвало да ви е за урок), но сега в никакъв случай не трябва да се допуска дестабилизация и каквато и да е реализация на антибългарски руско-комунистически план.
  1. 2020.07.16 | 16:38
   Какъв тъпанар "швейцарската сметка на Бойко" е в празните ви кратуни, но Дубайската изплаща протеста.
  2. 2020.07.16 | 16:12
   Стига с този шкаф! На не си дърводелец, шкафа, та шкафа! Какво му е на шкафа! Нормален нарисуван шкаф! Един средностатистически шкаф, не много финна изработка с талашитена основа! ...и рисунки на няколко кюлчета взети от AliExpress(понеже истински кюлчета няма откъде да намерят за компромати)! Опомнете се! България изчезва, никой няма да се наеме да управлява съвестно! Нямаше дори градски транспорт като хората, забравихте ли мизерията, с тези вмирисаните икаруси, които като тръгне на спирката и ставаш все едно си бил в циганската маала на гости на някой опушен гражданин и си си правил барбекю над запалена гума! НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ДА ВИ ЛЪЖАТ! ВСИЧКО ЩЕ СЕ ЗАВЪРТИ, ВИНАТА НЕ Е В БОРИСОВ, А В ЕДНА ПАРТИЯ, КОЯТО НЕ СЕ ОТТЕГЛЯ ОТ ВЛАСТ 120Г. ДАНО ДА СЪМ ЖИВ ДА ВИДЯ КРАЯ НА ТАЗИ ПАРТИЯ!
  3. 2020.07.16 | 14:41
   Типичен чиновник, който е загрижен за своите деца без да му пука за децата на другите! Е кога ще подаде оставка Бойко, като му намерят швейцарските сметки ли, шкафа не е дастатъчен за оставка така ли!?
 9. 2020.07.16 | 16:35
  На мафията.Няма друг път.Трепане на сарайски копелдаци и стреляне
 10. 2020.07.16 | 14:13
  ГЛЕДАЙТЕ ЧЕКМЕДЖЕТО С ПАЧКИТЕ ВЕЧЕ И НА ВИДЕО ЗАПИС.
  1. 2020.07.16 | 16:32
   Даже е на 3Д версия точно за лапни шарани
  2. 2020.07.16 | 16:21
   K.u.R za BSP i idiota Radev!
  3. 2020.07.16 | 14:27
   НАРОД(ОФЦИ), БАУ БАУ!!! НО ПОСЛЕ МЯУ!
  4. 2020.07.16 | 14:26
   K.u.R za BSP i idiota Radev!
  5. 2020.07.16 | 14:22
   БОРИСОВ ЧАО ЧАО!!!
  6. 2020.07.16 | 14:15
   С фотошоп ли са го снимали? А тези конкретни кюлчета можеш да си ги купиш от AliExpress за по 2$ парчето :)
  7. 2020.07.16 | 14:14
   K.U.R za BSP i idiota Gadev!
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли блокирането на кръстовища и пътища в страната?

Одобрявате ли блокирането на кръстовища и пътища в страната?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.