Александър Ненков: Да си хейтър стана модерно, само трябва да кажеш нещо срещу правителството

  • 15 юли 2020 13:32

  • 1014
  • 10
Александър Ненков: Да си хейтър стана модерно, само трябва да кажеш нещо срещу правителството
© Кадър: Нова ТВ

Не знам дали си даваме сметка, че стана модерно да си “хейтър”. Няма нищо градивно. Само трябва да кажеш нещо срещу правителството и получаваш червена точка. Даже не се зарадвахме за миг, че България и същия този “лош” Борисов успя да вкара държавата ни в този дългоочакван валутен и банков съюз, зад което седи много труд и трупане на доверие към държавата. Това смята депутатът от ГЕРБ Александър Ненков.

В свой коментар във фейсбук той припомни, че е важно емоциите да стоят на заден план. И напомни, че трябва да се действа с разум. 

Младен Маринов ще информира в парламента депутатите за протестите

"Избори ще има само след няколко месеца и за мен е абсолютно безотговорно да тласнем държавата в политическа криза, защото едно подаване на оставка на правителството ще доведе до това, от една страна, а от друга - ще останем без парламент с месеци. Същият “лош” парламент по конституция е единственият, който може да актуализира бюджет, да гласува извънредни епидемични закони и да обезпечава всички социални и икономически искания в предстоящите непредвидими месеци", отбеляза още Ненков. 

По темата с протестите и исканата оставка днес отново говори и премиерът Бойко Борисов. Той подчерта, че не иска напрежение в обществото. Даде заръка да се пазят полицаите, а съответно органите на реда да следят за провокации.

Борисов каза, че ще има вот на недоверие и там ще се чуе какви неща е свършил кабинетът и какви претенции има към властта опозицията.

Последвайте канала на

Novini.bg
1014 10

Коментари 10

Добави коментар
Ха ха

2020.07.15 | 15:40

10
Вие що омраза изговорихте срещу хората. То небяха тулупи, лош материал, тиня.... Сега ми пламете
един

2020.07.15 | 13:59

4
А да лапнеш кокала,и да си мислиш че само на теб ти се полага да си на власт,това какво е ве?Изгонихте всеки пети от България,назначихте си най-многобройната полиция в целия ЕС/на брой население/,и с помощта на държавната администрация се избирате все едни и същи,другите трябва само да ви плащат заплатите чрез данъците.От идиоти нагоре са!

2020.07.15 | 15:35

9
Явно корнела и зелените чорапи ще оправят нещата хахаха малоумник.

2020.07.15 | 15:31

8
да си гей също е модерно , особено сред управляващите .
СМЪРТ ЗА БОЙКО БОКЛУКА

2020.07.15 | 13:44

1
А ДА СИ КРАДЛИВ БОКЛУК КОЙТО УНИЩОЖАВА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ЧРЕЗ СОЦИАЛЕН И ИКОНОМИЧЕСКИ ГЕНОЦИД,ДА ДОКАРАШ ДЕМОГРАФСКИ КОЛАПС НА ЕДНА ЦЯЛА ЕТНИЧЕСКА ГРУПА,ДА ГИ МАЧКАШ ЧРЕЗ МУТРИ --ДА НЕ БИ ДА Е ДЕМОДЕ....??ЯВНО ТИ ГОСПОДИНЧО С ФИЗИОНОМИЯ НА ПЛЪХ СИ МНОГО МОДЕРЕН...........НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ,,,МЛАДИТЕ,,,ВКЛЮЧИТЕЛНО И АЗ НЕ ВИ ИСКАМЕ.....ИСКАМЕ НОРМАЛЕН ЕВРОПЕЙСКИ ЖИВОТ С ЕВРОПЕЙСКИ ДОХОДИ..ДНЕС НЕ УТРЕ.....И ВИЕ НИ ОГРАБИХТЕ БЪДЕЩЕТО...НЕКАДЪРНИЦИ И КРАДЦИ...МАХАЙТЕ СЕ КАТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ И САМО КРАДЕТЕ...
Димов

2020.07.15 | 14:45

7
Не казвайте само кого не искате, кажете кого искате и как той ще оправи България. Не става само да сменяме едни крадци с други както става вече 30 години. Всеки казва, че другите са лоши, а не че те са по-добри.
фтикъуоъо8

2020.07.15 | 14:12

6
Защо давате трибуна на този посерко?
МУТРИ ВЪН

2020.07.15 | 13:47

2
Служебно правителство назначено от РАДЕВ за да не може ХУНТАТА да си подсигури чрез престъпни схеми следваща ПОБЕДА..Пълна ревизия на последните 11 години откакто управлява Българоубиеца от Банкя..СЪД и ЗАТВОР доживот за тоя боклук заедно с цялата му хунта без право на замяна.....СЛУШАЙТЕ МЕ МНОГО ДОБРЕ ,,,,,ЗНАМ ЧЕ ЧЕТЕТЕ !! КРЪВТА ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ...СНОЩИ БЕШЕ САМО ЗАГРЯВКА....И ТАЗИ КРЪВ НЯМА ДА Е НАШАТА
???

2020.07.15 | 14:01

5
Абе какъв Радев ми плещиш,нали цялата червена зган му се е качила на главата,въобще червените невистулки да не си правят сметки, гадове долни
говорящия

2020.07.15 | 13:58

3
гибон

Добави коментар

Водещи новини