Младен Маринов ще информира в парламента депутатите за протестите

  • 15 юли 2020 13:11

  • 482
  • 3
Младен Маринов ще информира в парламента депутатите за протестите
© Булфото (архив)

Министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, пристигна в пленарна зала, за да даде информация за случващото се по време на протестите.

По-рано днес депутати от левицата настояха вътрешният министър да представи информация за протестите.
 

Припомняме ви, че премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г също днес в началото на МС заяви, че Маринов и Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността могат да отидат в НС и да обяснят всичко около протестите.

Последвайте канала на

Novini.bg
482 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
МЛАД ПРОТЕСТЪР

2020.07.15 | 13:20

1
аз не съм левичар,не съм и десничар,АЗ СЪМ ПРИ ЧЕРЕПА НАДНИЧАР!!!!!!!
Кукеро-Вива Пееернник

2020.07.15 | 13:55

2
Тоя комуношизоид тотално прощъкля,всички помним докато беше във власта какво безаконие цареше ежедневни поръчкови убийства и мутри тормозещи народа,30 години след свалянето на правешкият каскет същите комуношизоиди от ДС със масонски паспорти все още са във властта и бизнеса, партийнофирмената симбиоза със мутроолигархията роди чикчковитечервенотиквеничета корумпирани политнекадърници лакеи,посредници на комисионни и предатели,обслужващи охотно и безропотно мафията и чуждите интереси в България. Протестите са ефект вследствие професионалните задължения на г-н Гешев за послените няколко години много червенопартийни мутроолигарси се озоваха в следственият арест но не и виновниците за прехода бивши и настоящи политици-мутри, време е и министър председателя да се озове в следственият арест и разпитан както подобава за БЯЛОТО ШКАФЧЕ ПЪЛНО СЪС ЗЛАТО ЗА МИЛИОНИ И МИЛИОНИ В КОПЮРИ ПО 500€ и съден,странното е че някои от бившите полит-мутри също са сред протестиращите редно е протестиращите от народа да ги изолират за да е ясно че протеста точо заради такива като тях.Не само транспаранти със лика на Али Боко Баба а със ликовете на Божков,Бобкови,Баневи,Арабаджиеви,Очите и останалият мутроолигархичен "елит"
гост

2020.07.15 | 14:37

3
Мутра!

Добави коментар

Водещи новини