Красен Кралев: Свидетели сме на опит за държавен преврат с рекламно лице злобният опозиционер Румен Радев

  • 13 юли 2020 16:37

  • 11046
  • 74
Красен Кралев: Свидетели сме на опит за държавен преврат с рекламно лице злобният опозиционер Румен Радев
© Булфото (архив)

България бе приета за член на валутно-курсовия механизъм ERM II и банковия съюз като част от подготовката на страната да влезе в еврозоната. Заедно с България в двете структури бе приета и Хърватия. ERM II се приема като чакалня за присъединяването към еврозоната. Това значи, че предстои България до няколко години да приеме еврото, като това ще донесе съществени ползи за българската икономика, написа в профила си във Фейсбук министърът на младежта и спорта Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във.

"България се присъединява и към банковия съюз. Това означава, че големите банки в страната ще се наблюдават директно от Централната Европейска банка, което ще гарантира стабилността на банковата и финансовата система. Точно сега, когато България постигна един от най-значимите си успехи по пътя към пълната ни интеграция в ЕС, сме свидетели на поредния опит за държавен преврат с рекламно лице злобният опозиционер Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Срам ме е от Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и от днес той не може и не трябва да бъде наричан държавен глава на Република България! Подстрекавани от него, поддръжниците на тези, които на два пъти фалираха българската държава и сринаха финансовата и система, нападнаха и изпочупиха автобус с мирни български граждани, които са в София, за да подкрепят законното правителство на България! Счупени стъкла, изкъртени чистачки, опит да влязат насилствено в автобус с хора...ранени полицаи", заявява Кралев.

Ненчев: Съмнителни движения и олигарси участват в провъзгласения от Румен Радев съюз "антимафия"

"Срещу нас няма политически партии! Срещу нас са тръгнали платените кохорти на олигархичния капитал, инсталиран от БКП преди 30 години. В последното си обръщение президентът, повтаряйки познати опорки, за първи път с думи и поведение доказа, че не просто е против правителството и парламента, а самият той иска да е правителството и парламента! Говорейки от името на всички като завършен политически демагог, той всъщност се опитва да ангажира всички със собствените си политически интереси и цели! И казвайки, че българският народ не е наивен, Радев разчита именно на наивността на хората, които да повярват на думите му, слепи за действията му. На Радев винаги му е било лесно да каже нещо и след това да чака някой друг да го направи! Той се държи не като президент, а като прохождащ политически коментатор с болна амбиция за власт, посочва спортният министър.

"С последните си изявления, Радев доказа, че е инсталиран на президентския пост именно от червените олигарси, които като не могат чрез избори, опитват чрез метеж да свалят законно избраното правителство на Бойко Борисов. Няма да отстъпим нито крачка назад, няма да допуснем българските граждани да станат жертви на този плосък сценарий! Няма да се поддадем на провокации! Защото прекалено много обичаме страната си, за да допуснем да бъде газена отново от червен ботуш! Защото няма да позволим на никого да погази Конституцията! Няма да допуснем разни бабикяни с барабани, площадни барбарони, плажни фараони, олигарси и техните подставени политически кречетала да сложат ръка върху България! Благодаря от сърце на всички, които подкрепиха правителството вчера! Битката сега започва!", пише още Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във

Последвайте канала на

Novini.bg
11046 74

Свързани новини

Коментари 74

Добави коментар
Боби

2020.07.13 | 17:31

28
Ти ли бре дето сервираше на Бацата водка,безсрамник Мижатурко!
Pino

2020.07.13 | 17:33

30
Скрий се бе мижатурко...
????

2020.07.13 | 17:30

27
"Другарю" Кралев, а кога ще разберем ИСТИНАТА за НЕДОРАЗУМЕНИЕТО, което нарекохте "цска ТИРЕ софия"?! Как се издържа ТО? С какви ПАРИ? От какъв "бизнес"?
ОНЯ

2020.07.13 | 17:29

26
ТУЛУУУП!
Красю

2020.07.13 | 17:21

24
Г-н Каца отново неподготвен. Превръща се в досаден навик.

2020.07.13 | 17:32

29
Кралев боклуци,престанете да търсите причината във други.Вие съсипахте държавата безродници.Колко пари ви трябват още на боко да събирате.Престанете да мислите че нищо народа незнае.Нямате срам,хората едно пиле немогат да си купат а ти вратъ щети се пръсни гюбре.

2020.07.13 | 17:39

32
Колко пилета искащ бе тъп неграмотнико, народа знае но ти явно си изостанал умствено и сега си въобразяваш че Радев се застъпва за хайлази като теб.
Гробар

2020.07.13 | 17:14

21
Бойко ще падне. Прави се служебно правителство. Избори. Печелят основно Костадинов , Слави ,по-малко БСП, ГЕРБ и ДПС. Костадинов е министър председател. Излизаме от ЕС и НАТО. Заяжда се ДПС и с подкрепата на Слави, Атака ДБ и темподобни ги изхвърлят от парламента. Турция веднага обявява че сънародниците им са подтискани и нахлува и за ден завзема южното Черноморие Родопите и подбалканските полета и никой нищо не може да им каже. Както навлязоха в Сирия. Костадинов се моли на Путин за помощ. Путин идва освобождава северното Черноморие Северна България. Както освободиха Крим и никой нищо не може да им каже. Сключват Договор за ненападение с Ердоган. Руснаците имат опит в това от времето на Хитлер. Планът им за разделяне на България е завършен.Останалата част се присъединява към Северна Македония но с условието да си смени името на Североисточна Шопия.

2020.07.13 | 17:41

34
Не ме карай да намразвам руснаците заради тъпи лекета като теб.

2020.07.13 | 17:34

31
Христо Иванов премиер.Фашкиьо.

2020.07.13 | 17:27

25
защо не слави бе поне сигурно знае повече от боковото конгречилейшън
Плямпайте си колкото искате измишльотини

2020.07.13 | 18:04

38
и лъжи некадърни корумпирани търгаши.Вашия рай на гърба на масата отрудени хора в тая страна С В Ъ Р Ш И !!!
bezpolezen

2020.07.13 | 18:13

39
tikvoch
злобния

2020.07.13 | 18:02

37
Айде Вън!

Добави коментар

Водещи новини