Румен Радев изразява съболезнования на семейството и близките на Миряна Башева

  • 13 юли 2020 14:39

  • 1068
  • 9
Румен Радев изразява съболезнования на семейството и близките на Миряна Башева
© Булфото (архив)

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изразява съболезнования на семейството и близките на Миряна Башева по повод нейната кончина, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

"Миряна Башева притежаваше човеколюбието и критичния ум, с които словото придобива сила, нравствена броня и безкомпромисна сатира. Ярък интелектуалец с покоряващ, прям талант и позиции", посочва държавният глава.

Отиде си голямата Миряна Башева

По думите на президента в българската поезия и култура името на Миряна Башева блести с дарбата да създава нов ритъм, да твори образи, свободни от клишета и изпълнени с характер и светла енергия.

Последвайте канала на

Novini.bg
1068 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2020.07.13 | 15:55

9
Грозна муцуна
Сава Дълбоков

2020.07.13 | 14:56

8
Ново скандално назначение в президентството Ново скандално назначение на Дондкуов 2, което е поредното доказателство за обвързаностите на президента Румен Радев с кръговете, които опитват да клатят държаавата. Връзките бяха разобличени окончателно през последните дни на протесри, инспирарирани от Радев и подкрепяни от олигархичния кръг у нас, начело с бизнесмена с 18 обвинения Васил Божков, Иво Прокопием и неговия менстрийм и умело облсужени от проваления правосъден министър Христо Иванов. Сега обаче лъсва поредното доказателство в тази посока. На сайта на президенството е обявено, Радев е назначил за своя щатна съветничка дългогодишната шефка в соросовата фондация "Отворено общество" Иванка Иванова. Това естествено предизивика и недоволството на бившия съветник на Радев - Борислав Цеков. "Президентът Радев си назначил като щатна юридическа съветничка емблемата на соросоидната правна (без)мисъл в България - Иванка Иванова, чийто единствен професионален опит е като шефка на Правната програма на соросовата фондация "Отворено общество" - от 2004 до 2020 г.", пише той. По думите му тя е била в основата или съучаствала "във всички соросоидни становища в подкрепа на джендър-идеологията, войната с Българската православна църква, фабрикуването на "македонско" малцинство в България и всичко останало по соросовия конспект". "С такива кадри далеч няма да стигне. Дъно!" Отговори
Иво

2020.07.13 | 14:55

7
цър цър ...Мишката Радев е в капана,който му е щракнал опашката и сега му остава само да църка от болка. ..цър цър Много хора свалиха доверието си от президента, когато чуха телефонния му разговор с ген. Стойков. Беше унизително да чуем как държавният глава не оспори намерението да се крият документи и обеща да изпрати "Митко" на помощ.
Любчо

2020.07.13 | 14:54

6
принципният и доблестен” пишман президент е бъркал в държавни офиси под полата на негова служителка и подчинена.Същата той назначава на втори договор за оказаните сексуални услуги.Кукловодите му ги принудиха да се бракуват ,за да му наложат измамната визия за изборите,че е честен човек,глава на семейство и натовски генерал.
Petyr

2020.07.13 | 14:53

5
Космически нива делят Радев от Борисов, този доблестен патриот. Скоро кликата на недоразумението Радев, ще се изяде от вътре.Падението му ще бъде невероятна гледка за зрителя. Ще бъде жалка гледка
РАДЕВ

2020.07.13 | 14:52

4
ИСКАМ ЦЯЛАТА ВЛАСТ И ДА ВИ ПОВЕДА КЪМ СИБИР...ХА ХА. НАДУ-ЕТЕ СЕ И ОБЪРНЕТЕ ДУП-ТА НА ИЗТОК, ДРУГАРЯ ПУ-КИН ИДЕ И ЧАКАЙТЕ. аз ДИРИЖИРАМ ПРОТЕСТИТЕ. РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. ИСКАМ ДА РАЗДЕЛЯ НАЦИЯТА И С НИНОВА ДА ВЛАДЕЯ. АМА МАЙ НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ. БОРИСОВ , НЕПОБЕДИМ .
Любчо

2020.07.13 | 14:51

3
Фатмачето на решетников да подаваха оставка заради нарушаването на Конституцията на Република България чрез намеса в съдебната власт и обслужване на чужди интереси в противоречие с българските такива!!Безродноното нищожество под съд за държавна измяна!!!
Жени

2020.07.13 | 14:51

2
Ако в България има истинска демокрация, то ДАНС трябваше НЕЗАБАВНО да АРЕСТУВА селянина от Славяново с вдигнат юмрук, държавния изменник ГУМЕН ГАДЕВ, след призива му за сваляне на ЗАКОННО избраното от БЪЛГАРСКИЯ НАРОИД правителство! Отговори
Ерни

2020.07.13 | 14:51

1
Президентът Смехурко Радев, си мисли, че може да говори всичко, каквото му дойде на езика. Не може да прави разлика между говоренето на човек на поста президент на държава и говоренето тип махленска клюкарка. Такива са всички случайно попаднали в политиката хора. Беше предложен за президент от БСП само защото е послушко и ще прави и говори каквото му наредят - просто идеален за марионетка и без никакви качества за този висок държавен пост.

Добави коментар

Водещи новини