Тома Биков: Не сме в състояние повече да удържаме нашите хора, Радев ги нарече "мутри"

  • 10 юли 2020 13:08

  • 4721
  • 13
Тома Биков: Не сме в състояние повече да удържаме нашите хора, Радев ги нарече "мутри"
© Булфото (архив)

Не сме в състояние повече да удържаме нашите хора, защото българският президент им каза, че са "мутри" и "вън".

Това обяви в декларация от името на ПГ на ГЕРБ Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за. Той подчерта, че протестът няма да е срещу българския президент, а защото се противопоставят на опитите за отклоняване на България от европейския й път. Биков призова довечера да няма сблъсъци, ескалация на напрежението, и всичко да бъде в рамките на позволеното от закона. Биков поиска от Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да се извини за думите си, защото тези един милион хора, които са част от България, заслужават уважението на българския държавен глава.

Подготвя се нов протест довечера, но в защита на правителството

През последните няколко дни ставаме свидетели на провокация, но и на объркване в българското общество, която е следствие на тази провокация, подчерта, той като отбеляза, че гардове на НСО, която е на подчинение на президента, са постъпили неадекватно спрямо български граждани и лидер на политическа партия преди дни. Вследствие на тези сцени президентът вчера си позволи език, който нито един президент не си е позволявал през 1300-годишната ни история, като скандираше "мутри" и "вън", посочи депутатът. Президентът, по думите му, е нарекъл един милион български граждани "мутри".
Ние не сме в състояние да удържим повече тези един милион души, отказваме повече да ги спираме, тези хора в продължение на три години търпят всякакви провокации и епитети, заяви Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.
Днес също ще протестираме, но не срещу президента, ние сме гарант за европейския път на държавата. Ние се противопоставяме на отклоняването на България от европейския й път, декларира той. В същото време, управляващите са загрижени от ескалацията на икономическата криза.

Всеки загубен ден в икономическа нестабилност, предсрочни избори, за които не сте готови, ще струва много скъпо на българските граждани, предупредиха от ГЕРБ. Защитата на президента не означава, че в президентството всички служители трябва да бъдат недосегаеми за прокуратурата, тези времена свършиха, няма недосегаеми, категоричен бе Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.

Той поиска да бъде поставена ясна граница, защото България е демократична държава и трябва да се управлява от политици, които са спечелили доверието на българските граждани. Когато някой се опитва да получи властта през задния вход, през опити за революции, които да отклонят страната да преодолее икономическата криза и предизвикателствата, трябва да се мисли, заяви Биков. Не желаем в България хората да се мразят помежду си, не желаем да насъскваме никого срещу БСП, добави той, цитиран от БТА.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4721 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Българин

2020.07.11 | 10:13

13
ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ СА МАФИОТИ !!!!!!!
Nemess

2020.07.10 | 16:26

12
Аз ша дойда ама миналия път не ми дадохте колкото ми обещахте бе другарю Бикофффф

2020.07.10 | 14:59

11
Вярно ли е това,че нареждате на кметовете си да осигуряват хора за митинга ви

2020.07.10 | 14:39

10
Явно този депутат не е вникнал в думите на президента,защото в думите му нямаше обидни думи към нас гражданите на държавата ,които живеят честно и почтено макар и мизерно,а към тези овластените като Биков,които коват закони напук и в тяхна полза.Дали този протест ще е спонтанен като снощния или е организиран с покани и указания към платения електорат -този който се издържа от държавната хазна

2020.07.10 | 13:58

9
Когато си тъп е по-добре да не даваш гласност на тъпотата си, защото така само затвърждаваш факта, че си тъп! Този е живото доказателство... и к`во ще стане, като не удържите хората си, а? Апропо - г-н Гешев (с каскета), това не е ли подстрекателство към нарушаване на обществения ред и мир?!

2020.07.10 | 13:55

8
Г-н Биков,за кои ваши хора става въпрос,защото преди да станете депутат от управляващите дали не искахте Борисов да бъде съден за корупция за тях ли говорите сега или за тези дето като вас са при управляващите с една цел да живеят в другата по богатата държава те и техните семейства,за тези за които са обществените поръчки,бордовете,за хората без дипломи ,но шефове на бордове,тях сигурно не може да ги спрете,а и сте им наредили,но тези които живеят в безработица с мизерна минимална заплата и пенсия,младежите които напускат държавата заради вас сигурно няма как да чакате на площада,а и няма как да ги задължите
баце

2020.07.10 | 13:55

7
Уви този сам се припозна като мафия в управлението. Не харесвам Радев и принципно не гласувам за БСП но в случая бих подкрепил президента само защото е прав . Герб минаха всички граници - мутрите вън.
Не само сте мутри

2020.07.10 | 13:54

6
А тъпи мутри.За вас от ГЕРБ се отнася а не за хората.Оставка на всички корумпирани престъпници от ГЕРБ и ДПС.

2020.07.10 | 13:46

5
Въобще не ме насъсквате срещу бкп,не ги обичам отпреди 40 години.Нито сега.
USA

2020.07.10 | 13:45

4
Tonight we ´ll fuck the damned red garbage! DOWN with the resident evil Radev! Down with the red mafia of BSP!

Добави коментар

Водещи новини