Борисов: Оставете простака да си говори, когато отвърнеш...ставаш същия

"Много ми е мила държавата. Толкова много неща се правят и не ми се иска от глупост да се разруши и дълги години да има много проблеми". Това заяви на брифинг в Министерски съвет премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Иска ми се тези неща да ги предотваратя тези неща", поясни той.

Премиерът напомни какво се е случило с медицинските сестри и НСО преди месеци. След това той заговори за Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и напомни, че той му е бил вицепремиер. "Нищо не е налагало действията на охранителите на "Росенец". Аз сега го видяхвидеото,  защото се бях карантинирал за гледане на телевизия и четене на сайтове", обясни той и попита защо обаче Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е казал, че ще държи Борисов отговорен. "За кое? За кое?", попита той и обясни, че президентът Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на четири години отговаря за НСО. "Когато са ми пращали имена за 30 минути писмото е връщано обратно. Никога не съм се противопоставял", обясни министър - председателят и допълни: "Не могат да излъжат".

"Защо такива неща нямаше преди, защо темата с охраната не е стояла? Защо? Защото ДПС са били удобни. А сега искат да изкарат, че ГЕРБ и ДПС работят заедно", каза Борисов. Той припомни, че още 2018 година Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е искал да се свали охраната на почетния председател на Движението Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Тогава пътуваха неговата делегация и тази на Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и аз му казах питай го защо. Питал ме е и за Делян Пеевски", разказа той.

"И сега някой иска да ми вмени вина, че темата за охраната на Пеевски и Диган е моя тема. Не е! Аз съм убеден, че двамата ще си свалят охраните. Според мен трябва да се охраняват трим души - президент, премиер и председател на НС които и да са те, а на всички останали им се дават полицаи да ги охраняват, докато паднат заплахите", каза Борисов.

"Българският език е цветущ. Но... Оставете простака да си говори, когато отвърнеш ... ставаш същия ...", добави премиерът.

"Сега Иванов протестира с тези, които го окъпаха. Ама вика държа Борисов отговорен. За кое?", попита пак той.

"Искате да се къпете, искате да се печете. Заповядайте! Ще ви забием чадър, ще ви разчистим. Така трябва. Да са вежливи като българските полицаи. Не ги ли обучават на това?", зачуди се министър - председателят.

"Арестуват министри, зам. - министри. От медиите научавам. Дума казал ли съм? Гледам месеци наред министрите ми с белезници. БОП-ът нахвърлени на земята. Ама аз оставки искам веднага. Каква е разликата между министри, зам. - министри и кметове и президентски съветник? Преврат, какъв преврат!", заяви той.

"Като панаирджийска мечка ме разкарват да ме разпитват и да ме снимат. Ама дума не съм казал", допълни Борисов и поясни: "Защо?" "Защото днес ще работим. Чакаме новини довечера след 20 часа. Има ли дясно мислещ човек, който да не знае какво е ERM II?"

"Нито съм ходил в летните, нито в зимните Сараи. Ама много от протестиращите снощи са ходили там", обясни Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той напомни изключително ниските нива на контрабанда. "Преди бяха пилешки бутечета, пилешко месо, фъстъци, цигари...", каза той и обясни: "Хубав бой няма. Като си свиеш юмрука и от другата страна има юмрук. Като седнеш да ядеш ... щипе ти. И да победиш, боли те".

"И пак искам да се обърна към своите опоненти и да ги призова: Проявете малко държавничество. Етническият мир е много важен", каза Борисов и сравни "Росенец" с къщата си в Банкя. "Хората се разхождат, снимат я", напомни той и заяви, че сега Община Бургас трябва да направи така, че всеки да ходи и там.

"Дали да продължавам още? Взехте като Илияна Йотова - да ми даваш кураж", каза Борисов на вицепремиера Томислав Дончев, който също е с него на брифинга в МС. А той му отговори с усмивка: "Не съм толкова хубав".

"Внимавайте. Много е важно как ни определят вън", заяви още премиерът.

"Вчера четох: Радев скочи на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Как скочи? Ама вижте... едно заглавие какво прави. Седнеш уморен след работа, прочетеш и викаш - какво безобразие", информира Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

За пандемията от COVID-19 у нас и новите мерки, министър - председателят заяви, че всеки ден се кара с Щаба. Той разказа и как е бил глобен 300 лв., защото си е свалил маската и е целунал иконата.

"Сега аз на всички се накарах - на Мутафчийски, на Кунчев, на Кантарджиев и им казах - направете дебат и спорете, медицински спорете. Ако НОЩ не направи още днес публичен дебат - пускам веднага дискотеките и баровете", заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и добави: "Излизат днес медиците и си казват мнението. И си взимам решението. Но искам да ги гледам. Щом САЩ не разбират, щом Роберт Кох не разбора от медицина, а нашите разбират...Защо пишете бройките се повишили? И след вчерашния митинг ще се повишат - натъпкани бяха и без маски. Но..."

"Казах им - не го правете, предстоят тежки времена. Не се раздвижва икономиката. В момента трябва абсолютен консенсус. Няма никакво значение кой управлява", заяви той.

Първоначално премиерът заяви, че няма нужда от журналистически въпроси, но за секунди си промени мнението и започна да отговаря.Министър - председателят обясни, че винаги, когато се случи нещо с негов подчинен иска оставки. "Уволниха ли ги тези, които хвърлиха знамето на България на земята? Не! Защо, не. Ако има в 12 нещо, в 13 ме питате, няма ли да уволня", каза още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

 

Коментари

 1. 2020.07.11 | 22:17
  прост . по прост , най прост = на тиква премиер ,
 2. 2020.07.11 | 07:03
  Всички хейтъри сте много жалки!! Тъпака Радев какво иска? Да слугува на Русия и да не го пипат ли? А сега иска бунтове,иска да противопостави хората,да се крие зад тях! Ама ние не сме бананова република бе Радев,сваляне на правителство става с избори!! Ама на изборите 70% от хората са против вас.
  1. 2020.07.11 | 22:15
   ибрик герберски
  2. 2020.07.11 | 12:27
   много си прав.
 3. 2020.07.11 | 18:11
  ти,който не спираш да говориш врели-некипели ти, какъв си? Дотегна на народа с бръщолевенията и сурата си. Туй,че държиш народа гладен и подтиснат какво е? Така и не схвана,че за да управляваш дълго,народа трябва да благоденства, да се чувства добре от уп равлението ти. При теб обаче е на опъци. Това е върха на простотията. Защо се чудиш тогава,че ве че не си желан? Върви си! Обирай си крушите заедно с пасмината си!
 4. 2020.07.11 | 17:51
  Ти не се притеснявай. Няма как да станеш по-голям простак от това, което си!
 5. 2020.07.11 | 14:54
  вижда ли се отблясък от чекмеджето от МКС
 6. 2020.07.11 | 14:03
  ВЧЕРА ГЛЕДАМ БОРИСОВ!ТОЗИ Е МАЛОУМЕН АМА СТРАШНО МАЛОУМЕН ЧОВЕК! “ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОС ЗА НСО Е НА ПРЕЗИДЕНТА“ ТОВА ГО КАЗВА НА 2 МИНУТА И САМО СЛЕД 15 МИНУТИ „ РАЗПОРЕДИЛ СЪМ ДА СЕ ВЪРНЕ ЗАКОНА КОИТО 2015 ГОДИНА БЕШЕ ПРОМЕНЕН ЗА ДА МОЖЕ ПРЕЗИДЕНТА ДА НОСИ ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА НСО „! Е НА ТОВА АКО НЕ МУ СЕ КАЗВА МАЛОУМИЕ ,ТОЗИ НЕ ПОМНИ ПРЕДИ 1 5 МИНУТИ КАКВО Е КАЗАЛ.СТРАШЕН ЛЪЖЕЦ!
 7. 2020.07.11 | 12:54
  На Толупите и Мисирките им писна да те слушат и гледат. Говори си колкото искаш простотии ...
 8. 2020.07.11 | 12:34
  Мишко изчезни от България най добре погуби цяла България не те е срам остави хиляди българи без пари и гладни са не кажа милиони
 9. 2020.07.11 | 08:05
  bat boiko policiata prebiva horata tova na tvoita savest 6te teji
 10. 2020.07.11 | 07:45
  Много подпухнал горкия, явно нещо го тревожи
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли блокирането на кръстовища и пътища в страната?

Одобрявате ли блокирането на кръстовища и пътища в страната?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.