Депутат от ГЕРБ: Ситуацията е такава каквато е. Въпрос на самосъзнание е как ще я преживеем

  • 09 юли 2020 07:16

  • 1291
  • 2
Депутат от ГЕРБ: Ситуацията е такава каквато е. Въпрос на самосъзнание е как ще я преживеем
© Bulgaria on air

Ситуацията е такава каквато е. Въпрос на самосъзнание е как ще я преживеем. Това смята депутатът от ГЕРБ Николай Сираков.

"Мерките бяха своевременни и адекватни, въпреки че не бяха строги. Те имаха за цел да спрат разпространението на вируса. После обаче се разбра, че това не е пандемия, която ще отшуми след няколко месеца", каза той.

Нов антирекорд! 240 са новите случаи на COVID-19 у нас

"Оказа се, че ще си живеем с вируса. За това няма как мерките да останат в дългосрочен план - заради икономиката, психическото и физическото състояние на хората", коментира още депутатът пред Bulgaria on air.

Сираков каза, че пандемията няма как да не засегне икономиката. Подчерта, че ние сме зависими от чуджите икономии. Депутатът смята, че тепърва ще се свива потреблението и в другите държави.

Последвайте канала на

Novini.bg
1291 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
36999

2020.07.09 | 09:17

2
Ще се оправи бг, кога диктатори измрат
Ая

2020.07.09 | 09:01

1
Българи преди пандемия, преди пенсия отлитнаха в отвъдното, а на запад живот им почва от 70 годишните. Умират над 80,90,100 годишните, западняци и тук там някой млад, но не и там роден.. Висок стандарт на живот. В Бг се е ограбвало преди 1944,след 1944,след 1989. Кой е виновен, доган ми пак. Айде, ходите да се молите на ходжата, вика мюсюлманина да агитира за герб. Правилно преценил бб и го е казал, а всичко започна от този град, бб е малък, не е очевидец, методи е бил, защото с идването на гръцката граница, а там с открит лист. Удариха умните, оставиха послушници и бедняци и днес горе са милионери. И кво ще направи Христо юриста. Поредната сапунка. Къде бяха преди 20,30 г., кога Се е строило на доган, на бг черноморие, 50 на 50. Все тая, роби сме, щом военни чистят мазета на цигани за пари за хляб. Кой има пари, той ще живее, кой няма знаете къде. За бога братя работете... Кой замина извън бг стори най добре. Не е за чувствителни, а за бабаити или хора пердета.. Ес, сащ това е. Бай ганю не му се твърде бачка, а и много бг са с отклонения психични.. Почерпи.. От новите бг.. Имам земя, ела да ми работиш ще ти платя.. Бг момче психично болно младо???, а младото здравеняче от новите със самочувствие, но той е сам, а новите в града без държава са мнозинство и се държат. Стана хубаво за новите, но не и за ударените бълхрис от 30 години

Добави коментар

Водещи новини