Младен Маринов към колегите си: Благодаря ви за осъзнатия избор да бъдете част от МВР

Посрещаме този 5 юли без традиционните чествания, в нетипична обстановка, в която ни постави пандемията. Независимо от това съм  убеден, че всеки носи празника в сърцето си – с гордост от осъзнатия избор да бъде част от МВР.

Това се казва в обръщението на министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, по повод 141-годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи, което публикуваме без редакторска намеса.

"Скъпи колеги,

Чест е за мен да Ви поздравя със 141-годишнината от създаването на Министерството на вътрешните работи. Във времето извървяхме нелекия път на утвърждаване и обновяване, но съхранихме своята мисия – в името на закона и на обществото.

Полицаи излизат на протест в София

Благодаря Ви за усилията, постоянството и отговорността, с които денонощно работите на първа линия - да служите на хората, да осигурявате помощ в кризисни ситуации, да пазите спокойствието и вътрешния  ред в държавата, да защитавате границата ни, да доказвате страната ни като достоен партньор в европейското семейство!

Желая ви здраве, сили и увереност, а на Вашите близки – търпение и подкрепа. Посрещаме този 5 юли без традиционните чествания, в нетипична обстановка, в която ни постави пандемията. Но съм убеден, че всеки носи празника в сърцето си – с гордост от осъзнатия избор да бъде част от МВР".

Припомняме, че ръководството на МВР взе решение да отмени всички публични събития, които традиционно съпътстват професионалния празник. В петък министърът, политическият кабинет и главният секретар на МВР положиха венци и се поклониха пред паметника на служителите, загинали при изпълнение на дълга си.

Младен Маринов и Ивайло Иванов се поклониха пред паметта на загиналите служители на МВР

Коментари

 1. 2020.07.05 | 12:39
  ne bre grobarska mastio ne sam bil tam a biah pri dashteria ti te dokato plushtiaha az plushtah dashteria ti
 2. 2020.07.05 | 12:21
  ГОРД МИЛИЦИОНЕР???НЕ И ПО МОЙТЕ КРИТЕРИИ.
 3. 2020.07.05 | 11:07
  da ta popitam az shofiorceto na Meto Ilianski zashto bokluk si samo cast ot mvr ti si cast ot prestapnoto Mutrensko upravlenie na darjavata nacelo sas glavnata mutra ot sik I ciganski premier.
  1. 2020.07.05 | 11:39
   Ти сигурно си бил там и светеше като те плющяха !
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет