Юлиян Ангелов: Някои депутати не са нарушили заповедта за маските умишлено - пили са вода

  • 03 юли 2020 08:55

  • 517
  • 3
Юлиян Ангелов: Някои депутати не са нарушили заповедта за маските умишлено - пили са вода
© Нова телевизия

Трима са депутатите от нашата парламентарна група, глобени от Регионалната здравна инспекция заради неносенето на маски в парламента. Може би не всички са нарушили умишлено заповедта на здравния министър – те са си свалили маските, за да пият вода и кафе. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия секретарят на ПГ на Обединени патриоти Юлиан Ангелов.

Призовавам всички свои колеги и всички наши съграждани да носят маски и да спазват дистанция. Трябва да правим това, за да опазим не само нас, но най-вече останалите хора, заяви Ангелов.

РЗИ влезе в парламента. Глобени са десетки депутати

Той коментира и предложението на ВМРО въвеждането на задължителна предучилищна за 4-годишноите да върви със задължителна детска градина за всички семейства.

Нашата идея е през следващата година всички деца да са освободени от такси. Обсъждаме и как да се компенсират родителите на децата, които не са приети в детски градини. Трябва да се отделят средства, за да могат тези деца да ползват частни детски градини. Точният механизъм предстои да бъде изработен.  Искаме да подпомогнем всички български родители, които работят и имат деца. Има го доброто желание, има ги механизмите, въпросът е да се случи, посочи Юлиан Ангелов.

ВМРО иска безплатна да бъде детската градина за всички деца

Последвайте канала на

Novini.bg
517 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.07.03 | 09:43

1
Няма да пиете вода бе ей боклук!!налупвайте си маските и умирайте!!мръсни корумпирани боклуци!!
Дидо

2020.07.03 | 10:04

2
Симеонов каза ,че не искал да умира от това че БСП не си слагали маските ! Значи ,този ветропоказател е съгласен да умре от това ,че Герб и други от коалицията им не си слагат маските!
стига лъга

2020.07.03 | 22:10

3
бе тъпир

Добави коментар

Водещи новини