Външно министерство с важно уточнение за пътуванията в Гърция

  • 30 юни 2020 18:52

  • 5802
  • 6
Външно министерство с важно уточнение за пътуванията в Гърция
© МВнР, фейсбук

Поради големия интерес, свързан с реда за влизане в Гърция от 1 юли 2020 г., Министерството на външните работи (МВнР) чрез посолството ни в Атина е поставило въпроса пред гръцките власти защо в нововъведения за попълване електронен формуляр от 5-те ГКПП между България и Гърция са посочени само два „Кулата-Промахон“ и „Маказа-Нимфея“.

"Към момента не сме получили отговор.  Съветваме българските граждани от утре да преминават само от двата възможни за онлайн регистрация пункта, като се ангажираме да продължим да търсим информация за плановете на гръцките власти", се казва в съобщението на Външно.

Гърция с нови изисквания за почиващите в страната

Нововъведението от страна на Гърция стана факт преди дни. Целта е да се ограничи навлизането на коронавирус в страната чрез туристите. Както е известно между Гърция и България отпадна задължителната 14-дневна карантина.

Последвайте канала на

Novini.bg
5802 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Морски

2020.06.30 | 21:05

3
Селяните да пълнят багажниците, да палят голфовете и астрите, и газ към Бяло море!... Ама, утре като искат пари от държавата, да знаят че няма да дойдат от Гърция, а ще дойдат. от Черноморие то...от туризма там....
Мунчо

2020.07.04 | 02:58

6
Морски, това не пречи да си 'уй сплескан. И не си мисли, че румънците и българите ще ви отърват сезона. Щото ония алкохолици от острова, след отказа им да пускат българи без карантина ми се струва, че ще издухат супата да идват тук и те без карантина. За руснаците да не говорим, те няма и да го помиришат черноморието. Крайно време е да си дадете сметка, че цените по плажове и кръчми сте ги правили именно за тия. Българите предпочитат да дадат тия пари на гърците, защото освен всичко друго, плажовете им не са лайняни.
Морски

2020.06.30 | 21:40

5
Мунчо, ако не можеш да си владееш нервите, иди на психиатър :))) Плажовете на Черно море вече са почти пълни.... Има засега българи и румънци.,, но скоро ще дойдат всякакви....
Мунчо

2020.06.30 | 21:30

4
Трай бе, 'уй сплескан. Да се научите, че 1 литър вода не може да струва 4 лв, просто не можеш да ми предложиш класа услуга за тая цена и тогава ми обяснявай от къде и кое ще идва. Не ми е до парите, имам си, ами ми е до дългогодишната ви наглост с тия цени. Щото българина кучета го яли, ама ся като ги няма ония алкохолици от Русия и Великобритания ще ви питам кого ще доите с цени, по-високи от гръцките.

2020.06.30 | 19:12

1
Izmekiari, manipolatori ! I da ne iskate pak 6te hodim na bialo more. Lujci dolni
432

2020.06.30 | 19:30

2
И кой те манипулира бе, маймуйник? Това е гръцки формуляр. Аман от прости парчета.

Добави коментар

Водещи новини