Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков посети крайдунавски общини от област Враца

  • 26 юни 2020 14:56

  • 438
  • 1
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков посети крайдунавски общини от област Враца
© ПП ГЕРБ

Аз дишам през срещите си с хората. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна по време на посещението си в област Враца, съобщиха от пресцентъра на патията.

Той посети общинските центрове Козлодуй и Мизия, и с. Бутан, където проведе срещи с кметовете на населените места Маринела Николова, Валя Берчева и Кирилка Асенова. Наред с тях Новаков разговаря с местни жители и бе категоричен, че именно тези срещи са най-ценни за него.

В рамките на визитата си, евродепутатът посети и мястото в с. Крушовица, където ще бъде изграден парк с европейски средства, част от проекта „Изграждане и реконструкция на площи за широко обществено ползване в гр. Мизия, с. Софрониево, с. Крушовица и с. Липница“, на стойност 587 298.46 лв.

Той бе запознат с проектите, които се реализират на териториите на общините по европейски програми, а също така и даде символичен старт на жътвата на мизийското поле.
Ден по-рано най-младият евродепутат от България присъства на церемония по дипломиране на зрелостниците от СУ „Христо Ботев“ – Оряхово.

Андрей Новаков отиде при медиците в Гоце Делчев

„Когато знаеш какво си постигнал, а утре означава само едно – успех. Имайте крайна цел, която да следвате въпреки всичко.“ С тези думи Новаков се обърна към абитуриентите и им пожела да бъдат разликата между вчера и утре.

(Снимки: ПП ГЕРБ)

Последвайте канала на

Радина Лазарова
438 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мда

2020.06.26 | 17:13

1
И тоя се чеше през джоба като вожда си.

Добави коментар

Водещи новини