Борисов провери на място какво е състоянието на ранените след срутването на тунела

  • 24 юни 2020 14:31

  • 1788
  • 2
©

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г провери лично какво е състоянието на ранените след срутването на новостроящият се тунел на АМ „Струма“. Заедно с него бе и началникът на Оперативния щаб генерал-майор професор д-р Венцислав МутафчийскиВенцислав МутафчийскиВенцислав Методиев Мутафчийски е български лекар, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20.

Лекари от Болница Пулс в Благоевград, където са настанени работниците, разясни, че всички пострадали са в стабилно състояние и задоволително състояние.

Срутване в новостроящия се тунел "Железница", има ранени

"Единият е с лека травма на корема. Вторият е с три счупени ребра, с гръдна травма,  пневмоторакс. Състоянието му е малко по-сериозно, но опасност за живота му няма“, каза директорът на МБАЛ-Благоевград д-р Огнян Митев.

Ген. Мутафчийски предложи двамата по-тежко пострадали да бъдат преместени в софийска болница и в момента се подготвя транспортирането им.

Премиерът уточни, че на идване са изпреварили едната линейка и всеки момент ще пристигне.

Припомняме, че тази сутрин имаше срутване в строящия се тунел "Железница" край Симитли. При него пострадаха трима работници.

 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1788 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.06.24 | 17:24

2
Как ми липсваше гологлавия охлюв-генерал. От джипа пак слязоха мисирките: Гули, гули, гули, гули!

2020.06.24 | 15:10

1
БРАВО БОЙКО! САМО ТАКА!

Добави коментар

Водещи новини