Депутатите гледат на първо четене актуализацията на бюджета

  • 23 юни 2020 18:03

  • 363
  • 0
Депутатите гледат на първо четене актуализацията на бюджета
© Булфото (архив)

Предвижда се тази седмица парламентът да обсъди на първо четене промени в Закона за държавния бюджет за 2020 г. В проектопрограмата на Народното събрание измененията в бюджета са предложени като първа точка за петък.

Предлага се тази седмица Народното събрание да разгледа и проект на решение за приемане на процедурни правила за условията и реда за предлагането на кандидати за председател и членове на Комисията за защита на личните данни, представяне и публично оповестяване на документите и изслушването на кандидатите в Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, както и процедурата за избор от Народното събрание. В дневния ред е и проект на решение за предложение до президента за награждаване с медал "За заслуга" на ст.н.с. д-р Александър Скордев за заслугите му в областта на инженерните науки и практиката като учен, преподавател, физик.

Депутатите задължително с маски, предупредиха от Столичното РЗИ

Предвижда се точка първа в четвъртък да са разисквания по питане от народните представители Румен Гечев и Георги Свиленски към министъра на финансите Владислав Горанов относно "нова концепция за облагане на хазартните игри", декларирана от министъра през март 2016 г., както и разисквания по питане от народните представители Искрен Веселинов и Александър Сиди до министъра на труда и социалната политика Деница Сачева относно фрагментирано законодателство в социалната политика.

В програмата на парламента е и второто гласуване на допълнение на Закона за Българския Червен кръст.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
363 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини