Караянчева изрази своите съболезнования към близките и роднините на академик Воденичаров

  • 09 юни 2020 14:28

  • 1054
  • 4
 Караянчева изрази своите съболезнования към близките и роднините на академик Воденичаров
© Булфото (архив)

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изпрати писмо до близките и роднините на академик Стефан Воденичаров, в което изразява своите и на депутатите в 44-ото Народно събрание най-искрени съболезнования и  съчувствие по повод тежката загуба.

С дълбока скръб посрещнах вестта за кончината на големия български учен акад. Стефан Воденичаров, посочва председателят на Народното събрание.

Почина акад. Стефан Воденичаров

В писмото Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на отбелязва, че с неуморната си дейност като председател на БАН, министър на образованието и науката, директор на Института по металознание, съоръжения и технологии, той оставя трайна диря в развитието на българската наука.

„С дългогодишната си изследователска дейност акад. Стефан Воденичаров заслужено си завоюва професионален авторитет и уважение не само сред българската научна общност, но и извън пределите на страната“, се посочва в писмото.

Ще го запомним като достойна личност, посветила се на науката и вложила знания, опит, сили и енергия за просперитета на обществото ни, подчертава председателят на Народното събрание.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1054 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Както казва премиерът...

2020.06.12 | 21:46

4
Тъпа кърджалийска ...
36% от населението на Разградско живее в материалн

2020.06.09 | 18:35

2
ЛИЦЕМЕРКА !
ДРЕМЕ И ЗА СИНОДАЛНИЯ СТАРЕЦ

2020.06.09 | 18:36

3
36% от населението на Разградско живее в материални лишения
Х

2020.06.09 | 16:43

1
Много грозни хора се показват навсякъде.

Добави коментар

Водещи новини