ИК на ГЕРБ отстрани общинското ръководство на партията в Плевен

  • 04 юни 2020 21:46

  • 23245
  • 7
ИК на ГЕРБ отстрани общинското ръководство на партията в Плевен
© ГЕРБ

ИК на ГЕРБ отстрани общинското ръководство на партията в Плевен, съобщиха от пресцентъра на партията.

Настоящите членове на ръководство на ГЕРБ-Плевен и общински съветници Петя Василева, Христослав Михайлов и Йордан Грижов също така са и изключени от ПП ГЕРБ. "Тъй като тези хора са избрани за общински съветници именно от листата на ГЕРБ, сега ние ги призоваваме да подадат оставки като членове на местния парламент с оглед на снетото доверие от тях", посочи членът на ИК на ГЕРБ Пламен Нунев. Той съобщи решението на ръководство на ГЕРБ по време на партийно събрание в Плевен.

Назначава се временно общинско ръководство в състав: Генади Динков - председател, Валентина Вълчанова - секретар, Румен Мотовски, Георги Данов, Мариана Бонджева и Христо Кочев. Сменен е и областният административен секретар Ралица Добрева. На нейно място е утвърден Цветомир Генчев.

Работно съвещание на Областното ръководство на ГЕРБ в Плевен

"Досегашното общинско ръководство е сменено заради незадоволителното представяне на местните избори. Изпълнителната комисия на ГЕРБ има пълно доверие на областния координатор в Плевен Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той, разчита на неговата компетентност, способност и комуникативност и сме убедени, че той ще съумее да стабилизира структурата на партията в областта“, категоричен бе Пламен Нунев. Той съобщи, че Изпълнителната комисия е стигнала до взетите решения след подробен анализ на ситуацията в Плевен и областта, като са взети под внимание позициите на всички страни.

На заседанието, на което присъстваха областният координатор на ГЕРБ Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той, общински съветници и кметове на населени места – беше обсъдена работата на всички структури в областта, както и бяха определени целите пред новото общинско ръководство.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
23245 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
баце

2020.06.04 | 23:02

2
В това отношение Герберите са железни, но има изключения. Например да сложиш за зам.министър дама дето е била търсена от полицията за далавери, да търпиш изцепки на министъра на туризма и на останалите ….. слаба работа.

2020.06.05 | 09:41

7
Как е Кирето. И.Д.И.О.Т под наем при Кире контрабандата??Ще става ли управител на дружеството БСП ООД И ИМПЕКС??Или ще работи по усъвършенстване на контрабандата??

2020.06.05 | 06:43

6
РАЗЦЕПЛЕНИЕТО ПРИ ГРОБАРИТЕ ВЕЧЕ Е ЯВНО В ЦЯЛАТА СТРАНА.ЗАПОЧНА В ЯМБОЛ,КЪДЕТО НА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ СТАНАХА 3ТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА,СЛЕД БСП,А КМЕТ СТАНА НЕЗАВИСИМ.СЛЕДВА ЗАКРИВАНЕ НА ТАЗИ АВТОРИТАРНА И ИЗЛИШНА АНТИДЕМОКРАТИЧНА ХУНТА.
Грейс

2020.06.05 | 05:53

5
Цв Цв прави партия и си прибира протежетата. Така са отлюспени и поддръжниците му във Видин. Той прави партия, в която зам председатедкото място ще бъде отредено на Веселин Маринов.
Lita

2020.06.05 | 02:12

4
Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в == Sexcris.Com
Ааа

2020.06.04 | 22:38

1
Мирослав Петров явно е голям връзкар, тъй като заради него ГЕРБ изгубиха в Плевен и пак ще загубят! За околните общини да не говорим! Той е пълна трагедия!
the_machine

2020.06.04 | 23:30

3
аааа, така ли? а др. не бяха досега, така ли?

Добави коментар

Водещи новини