Ето какво ще обсъждат депутатите тази седмица

  • 26 май 2020 18:49

  • 889
  • 0
Ето какво ще обсъждат депутатите тази седмица
© Булфото

Парламентът ще обсъди утре на второ четене проекта на нов Закон за храните. Това предвижда проектопрограмата на Народното събрание за тази седмица.

В нея е и второто четене на изменения в Закона за закрила и развитие на културата.

Парламентът прие на първо четене 9% ДДС за ресторанти, хотели и книги

Предвижда се в четвъртък депутатите да разгледат Доклада за дейността на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество за 2019 г., както и на второ четене промени в Закона за управление на средствата от Европейските структурни и инвестиционни фондове. В проекта на дневен ред е и Доклада за състоянието на отбраната и въоръжените сили на Република България през 2019 г., както и Доклада за дейността на Комисията за енергийно и водно регулиране за 2019 г.

В петък е предвидена ратификация на Споразумението за предоставяне на консултантски услуги между Министерството на образованието и науката и Изпълнителна агенция "Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж" (Република България), от една страна, и Международната банка за възстановяване и развитие, от друга. След това ще има парламентарен контрол.

Последвайте канала на

Novini.bg
889 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини