Първият заболял депутат: Хасан Адемов коментира ситуацията с COVID-19

  • 13 май 2020 19:48

  • 2477
  • 1
Първият заболял депутат: Хасан Адемов коментира ситуацията с COVID-19
© Булфото, архив

Не можем да пренебрегнем с лека ръка хода на това заболяване. Това заяви депутатът от ДПС д-р Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва. Той беше първият депутат, заразен с коронавирус. Освен него бяха констатирани още две положителни проби в парламента - на депутатите от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, председател на ПГ и Даниела Малешкова.

Д-р Адемов благодари на колегите си от ВМА. Коментира, че трябва да проявяваме разбиране към медиците и да зачитаме работата им. На самия Адемов му предстои контролен преглед. 

Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва отрече към него да са се отнасяли по по-специален начин за това, че е депутат. Обясни, че всеки пациент с COVID-19 се лекува индивидуално.

Депутатът от ДПС посочи, че в действителност COVID-19 не се счита за едно от най-смъртоносните заболявания, но обхватът му трябва е притеснителен с над 4 милиона заболели и голям брой починали. По думите на Адемов затова и трябва да сме внимателни, защото може да се появи друг щам. 

Кадър: БНТ

Според Адемов донякъде е разбираемо отхлабването на ограничителните мерки. Депутатът обаче е категоричен, че трябва да продължи личната отговорност на всеки от нас.

"В цяла Европа тече процес на разхлабване на мерките. България едва ли може да прави изключение", коментира Адемов.

И добави, че очакванията са с топлото време вирусът да стане по-малко опасен.

Последвайте канала на

Novini.bg
2477 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.05.14 | 06:42

1
ei go na-samo prava svobodi i bez zadaljeniq,koi sa tez izrodi,mangovcite mai

Добави коментар

Водещи новини