Прошков и Малинов с убедителна победа в София, според неофициалните резултати

  • 12 юни 2011 23:43

  • 2203
  • 0
Прошков и Малинов с убедителна победа в София, според неофициалните резултати
© Булфото

Без съмнение Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е е кандидатът на СК за кмет на София, се казва в съобщението. Резултатите от страната за Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат ще бъдат оповестени утре.

Днес членове, симпатизанти и граждани избираха на отворени избори между Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в /СДС/ и Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат /ДСБ/ кой да бъде единният кандидат на коалицията за президент през есента.

В столицата хората гласуваха и за номинацията на десния съюз за кмет - Владимир КисьовВладимир Кисьов Владимир Кисьов е български политик, кандидат за кмет на София, издигнат от СДС. Кисьов е роден /СДС/ или Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е /ДСБ/.

Последвайте канала на

БТА
2203 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини