МС заседава чрез видеоконферентна връзка и утре

  • 14 април 2020 18:39

  • 892
  • 3
МС заседава чрез видеоконферентна връзка и утре
© Булфото (архив)

Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат чрез видеоконферентна връзка предстоящото утре от 9.00 часа редовно правителствено заседание, съобщи правителствената информационна служба.

Очаква се кабинетът да одобри Доклад за състоянието на отбраната и Въоръжените сили на България през 2019 г. и да отложи провеждането на специализирана международна изложба на отбранителна техника "Хемус" през 2020 г. Министрите ще одобрят Национална научна програма "Създаване на база данни на кръводарителите в България за маркери на трансмисивни инфекции". Правителството ще одобри Програма за подкрепа на организации на български общности в Албания, Сърбия, Косово, Украйна и Молдова, и на граждани на Република Северна Македония с българско самосъзнание, на проектна основа, се посочва в съобщението.

МС с много важно решение за всички хора, които не могат да полагат труд поради пандемията от COVID-19

Кабинетът ще приеме Правилник за прилагане на Закона за публичните предприятия, както и Наредба за дейността по организирането и осъществяването на електронните комуникации и криптографската сигурност на служебната кореспонденция, обменяна по електронни комуникационни канали между организационните единици в България и задграничните й представителства. Министрите се очаква също и да одобрят допълнение на Наредбата за финансирането на институциите в системата на предучилищното и училищното образование.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
892 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
бкп в белене!

2020.04.14 | 20:17

1
да не се преработят комунисти лайняни..

2020.04.14 | 20:29

2
нашия принц вече само с принцове си говори за хиподруми :)))
Кабинетът

2020.04.14 | 21:38

3
борисов утре Официално ще краде, не че досега беше тайно!

Добави коментар

Водещи новини