Министър Кирилов: Нямам съмнения, че системата за разпределение на делата е била манипулирана

  • 10 април 2020 09:39

  • 625
  • 4
Министър Кирилов: Нямам съмнения, че системата за разпределение на делата е била манипулирана
© Булфото (архив)

"Нямам съмнения, че системата за разпределение на делата е била достъпвана неправомерно и е била манипулирана. Много са възможностите, хипотезите. Това би следвало да се установи от разследването. С подобна SQL инжекция е атакувана и Националната агенция за приходите, само че там атаката е била успешна", заяви пред БНТ министърът на правосъдието Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св..

Той допълни, че експертите са уверили, че от страна на разработчика не са открили данни за злоупотреба, но по думите му тази система е внедрявана почти на коляно, много пъти си е сменяла концепцията за формата и за нейното интегриране с другите информационни продукти в системата.

Този разработчик е получил възможност да приложи въпросния продукт, който от всички доклади и протоколи по-скоро създава усещането, че се е действало на парче, каза още министър Кирилов.

 

Данаил Кирилов: Ветото на Радев загуби правния си и политически смисъл

Последвайте канала на

Десислава Станева
625 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ужас

2020.04.10 | 09:54

1
След Георги Петров-Гошо тъпото и Свободка Стефанова, този е най тъпия политик, който съм виждал.

2020.04.10 | 16:51

4
Горсей де само ти го биеш по тъпота.
гошо

2020.04.10 | 10:39

3
Прав си но вдигни поглед в правителството - гъмжи от калинки !
Отговорност Кога ?

2020.04.10 | 10:28

2
Г-н министър ситуацията в случая е: Кой ми сра в гащите.Не право,ваше задължение е организацията и контрола в правосъдната система.Ваша е и политическата и наказателна отговорност за допуснатия ПРОИЗВОЛ.Същото с огромна сила касае и вашия колега Горанов.

Добави коментар

Водещи новини