Областната организация на ГЕРБ-Благоевград със серия от дарителски кампании

  • 06 април 2020 12:07

  • 332
  • 1
Областната организация на ГЕРБ-Благоевград със серия от дарителски кампании
© ПП ГЕРБ - Новаков

Областният координатор на ГЕРБ - Благоевград и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна, неговият колега Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община и народните представители от областта проведоха серия дарителски кампании през последните дни. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32982

Те осигуриха средства за ремонт на детското отделение в МБАЛ - Благоевград. 250 маски за многократна употреба бяха дарени за нуждите на работещите в Спешно отделение - Благоевград, а още 200 маски бяха дарени на Областния оперативен щаб.

Общинари от ГЕРБ-Сандански даряват половината от заплатите си за борба с COVID-19

След като стана ясно, че центърът по кръводаряване има нужда от климатик – такъв бе своевременно осигурен отново от областната организация на ГЕРБ в Благоевград.

Дарение, включващо защитни средства за служителите и тестове за откриване на COVID-19, получи и УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов".

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Радина Лазарова
332 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.04.06 | 13:43

1
Ами който е крал, грабил и забогатял на гърба на бедния си народ не да дарява ,а да им се иземе и национализира всичко и до си върне на народа.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини