Маноил Манев осигурява безплатна храна и за служителите на Националното ТОЛ-управление на КПП-тата в Стара Загора

  • 05 април 2020 12:23

  • 496
  • 2
Маноил Манев осигурява безплатна храна и за служителите на Националното ТОЛ-управление на КПП-тата в Стара Загора
©

Народният представител от ГЕРБ-Стара Загора Маноил Манев от днес започва да осигурява безплатна храна за служителите на Националното ТОЛ-управление, които заедно с полицаите дежурят на контролно-пропускателните пунктове на входовете и изходите на Стара Загора.

Храната е осигурена с лични средства на депутата и ще бъде доставяна на служителите на Националното ТОЛ-управление по същия начин, по който се доставя и за служителите на реда. На територията на Стара Загора са разкрити 10 контролно-пропускателни пункта, като на тях дейността на полицаите се подпомага и от близо 30 души, работещи за ТОЛ-а.

„Полицаите и контрольорите на ТОЛ-управлението заслужават нашето уважение. Те също са на първа линия срещу вируса и без значение от атмосферните условия са винаги на пост, грижещи се нашата сигурност и спокойствие“, сподели депутатът от ГЕРБ, който над 10 години е работил в системата на МВР и е член на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред.

От миналата седмица Маноил Манев пое ангажимент да осигурява храна и за близо 20-те полицаи от ОД на МВР - Стара Загора, които ежедневно съпровождат тежкотоварните автомобили по т.нар. „зелен кородор“

Последвайте канала на

Novini.bg
496 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.04.05 | 17:50

2
А ЗА ХОРАТА КОИТО ОСТАВАТ БЕЗ РАБОТА ?КЪДЕ Е ТЕХНИЯТ БЕЗПЛАТЕН ОБЯД?

2020.04.05 | 13:03

1
Браво

Добави коментар

Водещи новини