Депутатите от НФСБ даряват половината от заплатата си за борба с коронавируса

  • 03 април 2020 14:37

  • 390
  • 2
Депутатите от НФСБ даряват половината от заплатата си за борба с коронавируса
© Булфото (архив)

Народните представители от Националния фронт за спасение на България взеха на свое заседание решението да даряват половината от заплатата си в специалния фонд на Министерството на здравеопазването за справяне със заразата от COVID 19. Това съобщиха от пресцентъра на НФСБ.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32989

През март деветимата народни представители от партията на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 дариха цялата си заплата за закупуването на респиратор, който дариха на Инфекциозна болница в София.

НФСБ дари респираторен апарат на Инфекциозната болница в София

Наред с това те закупиха с лични средства предпазни облекла и ги предоставиха на здравните заведения по избирателните си райони във Видин, Бургас, Пловдив, София, Варна.

Общински съветници на НФСБ, областни управители и техните заместници, заместник-министри от квотата на НФСБ също направиха лични дарения на болници, предоставяйки им нужните защитни облекла и предпазни медицински шлемове.

 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Радина Лазарова
390 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Браво

2020.04.03 | 15:27

2
Браво на Валери и всички от НФСБ.

2020.04.03 | 14:55

1
А бе какво ме интересуват от НФСБ или ГЕРБ, мене ме интересува кака Ку ри и шайката и какво даряват. Мун чо го разбрахме, че дарява кор она вирус на всички Българи с тъп ото си мнение за мерките за сигурност.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини