Йордан Цонев: Няма пречка в Конституцията за онлайн гласуване

  • 03 април 2020 14:25

  • 222
  • 2
Йордан Цонев: Няма пречка в Конституцията за онлайн гласуване
© Булфото

Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПС заяви от трибуната в НС, че може да се направи едно заседание, на което да се прочетат стенограмите, вместо отново да се повтарят едни и същи неща. "Онлайн гласуването е възможно, питали сме конституционалисти. Получих СМС от едни водещ конституционалист у нас, който ме поздрави за изказаната позиция и ми каза, че няма пречка да гласуваме онлай. Нямаме никакво намерение да поставяме по угроза Парламента. Не е личен въпросът дали ще ни преглеждат или сме болни. Има вариант, когато един депутат почине - следващият в листата го замества, но не и ако се разболее. Въпросът не е личен, а институционален", допълни още Цонев.

"26 души е нашата парламентарна група и ние направихме дарение малко по-малко от това на първата парламентарна група. Направи ли сме дарения и по райони, където има нужда от техника и консумативи", подчерта още той.

Йордан Цонев: Мерките на правителството са удачни, ще ги подкрепим

"Това е наш дълг и нашата съпричастност. И най-големият дарител в страната е депутат от ДПС - г-н Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Ние така изразяваме  съпричастността си към хората, но без да вдигаме шум", каза още той.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
222 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.04.03 | 19:15

2
турски ибрик .

2020.04.03 | 15:11

1
на тая хитрец манипулатори корумпиран ходжа няма ли кой да му затвори плювалника

Добави коментар

Водещи новини