Даниела Дариткова: Чувствам се добре! Моля ви, пазете се!

  • 03 април 2020 14:09

  • 1127
  • 2
Даниела Дариткова: Чувствам се добре! Моля ви, пазете се!
© Булфото, архив

За съжаление днес ми бе потвърдена положителна проба за коронавирус. Това налага следващите 28 дни да остана под карантина в дома си. Това каза председателят на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова. Тя и още един депутат от ГЕРБ са с COVID-19. Първият заразен депутат беше Хасан Адемов от ДПС.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32987

"Чувствам се добре, нямам никакви симптоми на заболяването. Ще бъда на разположение на моите пациенти и ще ги консултирам по телефона. В лекарския кабинет, където е практиката ми, ще бъда замествана от колеги. През последната седмица, когато съм преглеждала пациенти, съм спазвала всички противоепидемични правила и няма риск да съм ги заразила. Моля ви, пазете се!", сподели още Дариткова.

Тя призова хората да останат по домовете си.

 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
1127 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.04.03 | 14:54

2
А бе герберска паплач ти народен представител ли си или частнопрактикуваш лекар .Излезна в платен отпуск уж вирусимаш да консултираш както правят в момента всички частнопрактикуващи доктори .Па и кабинет има .Кабинет има и в народното събрание .На колко места работи тая калинка и колко заплати получава -един път като лекар на частно работеща и второ като депутат без работа пак заплата.Това при комунизма го нямаше -едни да получанват от две места заплати ,а други никакви
Ерни

2020.04.03 | 14:46

1
Много мила, умна жена.Пожелавам бързо оздравяване.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини