ИК на ГЕРБ възложи на ПГ на партията да внесе проект за замразяване на депутатските заплати

На свое заседание днес Изпълнителната комисия на ГЕРБ възложи на Парламентарната група на партията да внесе в Народното събрание проект на решение за замразяване на депутатските заплати на база декември 2019 г. за периода на извънредното положение. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Парламентарната група на ГЕРБ, отново по препоръка на ИК на партията, ще внесе предложение за промени в Закона за мерките и действията по време на извънредното положение, според които политическите партии не получават държавна субсидия в периода на извънредното положение.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 18547

ГЕРБ ще предложи замразяване на депутатските заплати, заяви Борисов

Изпълнителната комисия препоръчва на народните представители от ПГ на ГЕРБ да приемат решение за превеждане на половината от месечните си възнаграждения по специално разкрита сметка на ПП ГЕРБ отново за периода на извънредното положение.

Събраната сума ще бъде използвана за подпомагане на различни мерки за ограничаване на разпространението на вируса и за намаляване на социално-икономическите щети вследствие на кризата. Средствата в специално разкритата сметка ще бъдат разходвани само след решение на ИК.

Също така Изпълнителната комисия призовава всички кметове на общини, кметства, заместник-кметове на общини и райони, общински съветници, председатели на общински съвети, областни и заместник-областни управители, министри, заместник-министри, евродепутати, членове на ПП ГЕРБ, или избрани от листите на ПП ГЕРБ да даряват и подпомагат различни дейности в борбата срещу коронавируса.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 18547

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

 1. 2020.04.03 | 19:11
  партия герб би трябвало да бъде замразена за вечни времена.....
 2. 2020.04.03 | 15:38
  От лайното което изсра Караянчева сега кюфтета ще правите. Колко сте загрижени. 10 години ви се връзват на идиотизмите. Какви мазохизми сме това българите.
 3. 2020.04.03 | 14:09
  След увеличението ги замразяват!?!
 4. 2020.04.03 | 11:52
  Ба си неадекватността! Ба си паниката! Ба си кретенизма!!! Трябваше да се уплашите от "народната любов", дето всеки момент ще да ви връхлети ли???
  1. 2020.04.03 | 12:08
   СПОКОЙНО КОМУНИСТИЧЕСКИ КРЕТЕН, ТАЗИ КРИЗА ЗА ВАС Е ПОСЛЕДНА. СЛЕД ТОВА ЩЕ МОЖЕ САМО ДА ВРЯКАТЕ В НЕТА, ТЕЗИ КОИТО СЕ УМРАТ ОТ КИТАЙСКИЯ ВИРУС ДЕ.
  2. 2020.04.03 | 11:58
   Те даряват пари за спасяването на народа си. Ти с какво помогна, поне на близките си? Простотията ти е безгранична.
 5. 2020.04.03 | 12:07
  БЕЗМИСЛЕНА МЯРКА. ДЕПУТАТИТЕ НА ГЕРБ ДАРИХА ЗАПЛАТИТЕ СИ.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет