В Комисията по бюджет обсъждат искането за актуализация на Бюджет 2020

  • 03 април 2020 10:39

  • 1095
  • 6
©

Част от депутатите се върнаха на работа.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32988

Днес се провежда извънредно заседание на Комисията по бюджет и финанси министърът на финансите. Тя се провежда в пленарна зала. Причината е наличие на положителни проби на трима депутати.

Пред народните представители министърът на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва представи искането на правителството за актуализация на бюджета.

Заради пандемията от коронавирус и глобалната икономическа криза правителството коригира макроикономическите си прогнози за страната до 3% дефицит и неизпълнение на приходите до 2 и половина милиарда лева.

Целта на актуализацията е да се гарантира функционирането на основни държавни системи: образование, здравеопазване и сигурност.

"Предлагаме промяна на размера на дълга до 10 млрд. лв. Към момента необходимият дълг е в размер на 4,5 млрд. лв., а останалата сума ще се усвои при негативно развитие на ситуацията", заяви днес Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва.

"Ако достигнем общия лимит от 10 млрд. лв. и ако се наложи намаляване на приходите и увеличаване на разходите, отново ще минем през решение на НС”, каза министърът.

 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Десислава Станева
1095 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
КЛЕПТОКРАЦИЯ

2020.04.03 | 12:01

6
КОЛКОТО ГЛАСУВАТ , ТОЛКОВА ЩЕ ОТКРАДНАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dayan

2020.04.03 | 11:51

5
Няма нужда от повече разходи и дори извън земни мерки да правите все тая, защото продължава ежедневното пристигане в стратната на заразени българи от чужбина и по този начина пика ще дойде чак август. Ще е по добре да съкратите от длъжност такива директори като генерала, професорите и академиците, които получават по 30 бона, непрекъснато крадат и са станали директори и израснали професионално благодарение на тяхна визитка като бивши агенти на ДС и то за сметка на мачкани други българи по умни и по кадърни от тях. Тези директори няма да си издадат постовете до голям гаф или гроб. Техните автобиографии са нагласени как уж са започнали от нулата и пр. , но истината че станали голяма работа за сметка на друг по кадърен мачкан българин.
Dayan

2020.04.03 | 11:50

4
Нянужда от повече разходи и извън земни мерки да правите все тая, защото продължава ежедневното пристигане в стратната на заразени българи от чужбина. Ще е по добре да съкратите от длъжност такива директори като генерала, професорите и академиците, които получават по 30 бона и са станали директори и израснали професионално благодарение на тяхна визитка като бивши агенти на ДС и то за сметка на мачкани други българи по умни и по кадърни от тях. Тези директори няма да си издадат постовете до голям гаф или гроб. Техните автобиографии са нагласени как уж са започнали от нулата и пр. , но истината че станали голяма работа за сметка на друг по кадърен мачкан българин.
СДС всяка година си наира оправдание

2020.04.03 | 11:21

3
за харчовете от бюджета. Тая година хем ще ни пребърка джобовете, хем ще иска пари от евро-фонда за подпомагане на малкия бизнес, уби го умишлено. Това е седесарската демокрация.

2020.04.03 | 11:12

2
e da bre toi virusat e dobre doshel za griobarskite prestapnici za da mogat da iztegliat miliardiu za snmetka I ot neshtastieto na horata ta da mogat da okradat otnovo naroda.
мангъров прави РАЗКОЛ

2020.04.03 | 11:03

1
А ГЕЧЕВ Е ЛУДДДД!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини