Нормален трафик при граничните пунктове Русе, Видин и Кулата

  • 02 април 2020 14:31

  • 285
  • 0
Нормален трафик при граничните пунктове Русе, Видин и Кулата
© Пресцентър МВР

По данни към 13 часа на "Гранична полиция" по границата със Сърбия при ГКПП Калотина, ГКПП Връшка чука и ГКПП Брегово трафикът на товарни автомобили е нормален.

На трите пункта от сръбска страна не се пропускат пътуващи с леки автомобили, микробуси и автобуси в двете посоки, включително и сръбски граждани. Преустановeно е преминаването на лица и автомобили през сръбските пунктове, съпределни на българските Олтоманци и Стразимировци.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32973

Германия внася цели влакове и камиони с паста от Италия заради огромното търсене

На границата с Румъния, при ГКПП Русе и ГКПП Видин трафикът на товарни автомобили е интензивен на вход, на граничните пунктове Силистра, Дуранкулак и Оряхово е нормален.

Транзитните товарни автомобили, които през територията на България пътуват за Румъния, могат да преминат българо-румънската граница само през съвместните ГКПП Русе - Гюргево и ГКПП Видин - Калафат.
По границата с Гърция трафикът на товарни автомобили на ГКПП Кулата е интензивен на вход, на ГКПП Капитан Петко войвода и ГКПП Илинден е нормален.

На ГКПП Гюешево, ГКПП Златарево и ГКПП Станке Лисичково трафикът на товарни автомобили е нормален. На влизане в Република Северна Македония не се пропускат чужди граждани, пътуващи с леки автомобили, микробуси и автобуси. Македонски граждани се пропускат на вход само на ГКПП Гюешево. На излизане от РС Македония пътуващите могат да преминават само на ГКПП Гюешево - ГКПП Деве баир.

На границата с Турция на ГКПП Лесово и ГКПП Капитан Андреево трафикът на товарни автомобили е нормален.

За влизане в Турция не се пропускат чужди граждани с леки коли, микробуси и автобуси, пропускат се само турски граждани. Български граждани се пропускат на влизане в България на трите пункта на българо-турската граница. Република Турция е въвела ограничение за шофьори на камиони, идващи от рискови в епидемиологично отношение страни. Не е преустановено преминаването на български товарни автомобили.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
285 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини