Джамбазки: Трябва да продължи да работи производството, търговията и транспортът

Евродепутатът Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – (ВМРО/ЕКР) настоя днес ЕС да се откаже от предвижданите промени, свързани с опазването на околната среда и дейността на превозвачите.

Сега от нас се очаква едно-единствено нещо - адекватни, смислени и навременни мерки за защита на икономиките, посочи той в дебата в Европейския парламент, посветен на борбата с епидемията от Ковид-19. Ако искате този съюз да продължи да съществува, трябва да се възстанови единният общ пазар. Трябва да продължи да работи производството, търговията и транспортът, призова Джамбазки.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 16001

Джамбазки за Македония в ЕС: Българският национален интерес налага да няма граница от Охрид до Черно море!

Той настоя превозвачите да бъдат обезщетени, за да могат да продължат работата си. По неговите думи без презовачите няма да има икономика и нищо в магазините на ЕС.

По повод намеренията на Европейската комисия за енергийния преход Джамбазки коментира, че вече живеем в "Зелената сделка". Самолети не летят, производството не работи, въздухът е чист, птичките чирикат, хората нямат работа, заяви той. Евродепутатът настоя да се наложи незабавен мораториум върху въглеродните емисии. Този спекулативен данък краде от икономиките и дава на банките, поясни Джамбазки.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 16001

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

  1. 2020.03.26 | 18:25
    Джамбазки,тиси луд.Трябва дате арестуват.
  2. 2020.03.26 | 16:55
    Ами ходи да работиш. отминава времето на паразитите като теб
  3. 2020.03.26 | 15:24
    Защо.спряхте.пазарите.в.страната
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет