Депутатите от ВМРО даряват 20 хил. лв. от заплатите си на Банско

Банско е първият в България, и за сега единствен град, който беше поставен под карантина и пълна изолация. Животът на хората там реално е спрял. Стотици семейства, хиляди хора са блокирани по домовете си. Голяма част, м.б. над 90% от населението там, се препитават от хотелите, ресторантите, магазините за сувенири, ски пистите и свързаните с тях услуги, които са затворени. Това съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 14215

Това е и причината ВМРО да обърне специално внимание на града и неговите жители. Отделената сума е с фокус към възрастните хора и всички останали без работа и доход, които най-спешно се нуждаят от стоки и услуги от първа необходимост. Дарението ще бъде предадено на общинските власти.

Ето каква е ситуацията в Банско

Това не е единичен акт и депутатите от ВМРО ще продължат да даряват средства и консумативи на хората в нужда в страната. Още от първия ден на извънредното положение младежките структури на Организацията в цялата страна се включиха и в кампания за подпомагане на възрастните хора.

Младежите пазаруват и носят храна на песнионери в нужда, за да не се излагат на опасност, излизайки от домовете си.

От ВМРО призовават всички за солидарност и съпричастност!

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 14215

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

  1. 2020.03.26 | 13:47
    Интересно!!!! А от българските паспорти колко взеха та да дадат 20 хил лв?????Нещо повече, в Албания депутатите си намалиха заплатите наполовина,,,това значи да дариш милион и нещо а не някви си 20 000 хил! С тия кинти една булка на циганския пазар не можеш да си купиш!!!
  2. 2020.03.26 | 13:41
    Много или малко... дават ги ! Браво ВМРО !!! А другите и толкова не дават.Те се страхуват , че ще обеднеят. Нека да знаят ,че и богатите страдат ! Спирам да пиша ...
  3. 2020.03.26 | 13:07
    Лелеее,много бе няма ли да обеднеете
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Според вас имат ли отношение изборите в САЩ в България?

Избрано от Интернет