Тома Биков: Парламентът няма да се разпуска

Истини много  в тази зала, но фактите са малко. Говори се за разпускане на парламента – няма такова нещо. Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 12406

В началото на днешното заседание председателят на НС Цвета Караянчева предложи депутатите да се събират, но само при актове за извънредното положение. 

"Още утре опозицията може да свика заседание, но ако се свиква за безсмислени неща, вероятно ние ще дойдем и ще ги разгледаме. Надявам се вие да не злоупотребявате с тази си власт. Нищо не е разпуснато. Дали ще говорите от тази трибуна, или от „Позитано” 20, то никой няма да ограничи вашето мнение", каза още той.

Караянчева: Да се свикват заседания на НС, но само при актове за извънредното положение

"В тази криза е важно да демонстрираме спокойствие. След тази криза ще дойде друга та криза – икономическа или социална може би", разкри Биков.

"Може да се затворим у дома и да помислим върху грешките си. Извънредното положение  ще свърши –то няма да е 10 години", коментира депутатът от ГЕРБ.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 12406

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

  1. 2020.03.26 | 12:01
    По-нагоре пише, че се разпуска... аман от умници.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет