Обсъждат варианти за строга домашна карантина на възрастните хора

  • 18 март 2020 12:06

  • 2587
  • 0
©

Правим опит всички доставки на маски да бъдат за сметка на Европейския фонд за регионално развитие.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32994

Това заяви вицепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник по време на срещата за борбата с COVID-19, при президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Знаете, че сме към края на програмния период, но въпреки всичко, имаме малък неизползван ресурс. В състояние сме дори да прекратявам съществуващи договори. Преди да мислим за мерки за икономическо стабилизиране и възстановяване, на първо място са ни мерките за защита на живота и здравето на населението. Всички извънредни мероприятия, включително възможността за лекари и медицински персонал да получават по 1 000 лева допълнително – тези, които са на първа линия в района на заразата, се осигурява за сметка на ОП „Развитие на човешките ресурси, обясни той.

Обсъждаме варианти на строга домашна карантина на възрастните хора, каза той.

По думите му икономическото възстановяване като тема също е много важна, заяви вицепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Маски и костюми има. Ако има трудности, то са чисто логистични. Две компании са се ангажирали с изработката за защитни облекла за многократна употреба, увери Дончев.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
2587 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини