МОСВ не участва в битката с бежанците, изпускайки язовири

  • 11 март 2020 17:41

  • 877
  • 1
МОСВ не участва в битката с бежанците, изпускайки язовири
©

Фалшива новина е, че сме изпускали язовир Ивайловград, за да наводняваме бежанците в Гърция. Никой не е искал от България такова нещо.

Всичко по темата:
Мигрантска криза 1541

Това заяви екоминистърът Емил ДимитровЕмил ДимитровЕмил Димитров е роден през 1962 г. в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и в предаването “Лице в лице” по бТВ.

52 са значимите язовири в България и за тях получаваме информация всеки ден. Графиците на язовирите са достъпни в сайта на МОСВ. МОСВ не участва в битката с бежанците, изпускайки язовири, категоричен е той.

Димитров коментира и какво се случва с водната криза в Перник.

Водата за Перник е осигурена. От три места събираме вода, за да осигурим вода на Перник. Спрял съм водата на Владая, за да събираме вода за Перник. Аз не съм министър на Перник. Ползвали са същото количество, което и миналата година, а сега са на режим. Все не им стига водата. Да си оправят дупките, като си закърпят инсталациите, като си усвоят милионите, които сме им дали, ще им стига водата, каза екоминистърът.
Количеството вода за Перник ще се подаде, такова каквото е било миналата година, каза той.

По думите му всичко е осигурено, водата може да тръгне към Перник. Фандъкова, министерство на енергетиката, МОСВ са си свършили работата.
Перник не са извадили разрешително, за това не може да тръгне водата, каза екоминистърът.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
877 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.03.11 | 21:08

1
вече с разрешително ли се пие вода /при бедствено положение/ ?!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини