Александър Сиди за мед. сестрите: Не мисля, че това е формата и начинът на протест

  • 06 март 2020 10:13

  • 444
  • 2
Александър Сиди за мед. сестрите: Не мисля, че това е формата и начинът на протест
©

Не мисля, че това е формата и начинът за протест, каза по повод на действията на медицинските сестри в сградата на бившия Партиен дом народният представител от ВМРО Александър Сиди.

Пред журналисти в парламента Сиди коментира, че протестът на медицинските сестри и случилото се днес са две различни неща. "Протестът е с искания, които в техните очи са справедливи, така че трябва да седнем и помислим какво можем да помогнем, но провокациите, които се случват, са неприемливи и нелогични", посочи Сиди.

Извънредно положение с барикадираните медицински сестри

По думите му сградата на пл. "Ал. Батенберг", където се провеждат заседанията на парламентарните комисии, е обществена, но "да висиш от прозорците предизвиква само напрежение и не е опит за решаване на проблемите".

В крайна сметка, те са наясно, че министърът не е в страната, има участие в международен форум с други здравни министри. Не разбирам какво правиха в сградата на Народното събрание през цялата нощ, чакайки го, коментира Сиди.

Шефът на НСО с коментар за ситуацията с медицинската сестра: От МВР не ни помогнаха

Той бе категоричен, че подобни акции, с които единственото, което се постига, е нагнетяване на напрежението, трябва да спрат.

Последвайте канала на

Novini.bg
444 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2020.03.06 | 10:44

2

А КОЯ Е ФОРМАТА? КАТО ТЕБ ДА ПЛЯМПАШ И ДА НЕ ПРАВИШ НИЩО. ОТ ТЕБ В ПОЛИТИКАТА НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА ЗА СТРАНАТА, АКО ТЕ ИЗРИТАТ ОТ ВМРО И ДВА ЛЕВА НЕ МОЖЕШ ДА ИЗКАРАШ.

2020.03.06 | 10:40

1

grobarska podlogo vseki protest koito ne zastrashava jivota na horata e zakonen a tvoito plateno mnenie vav slucaiat niama stoinost.

Добави коментар

Водещи новини