Хамид Хамид: Няма условия за предсрочни парламентарни избори

  • 29 февруари 2020 18:35

  • 965
  • 2
Хамид Хамид: Няма условия за предсрочни парламентарни избори
©

Не виждам смисъл от предсрочни парламентарни избори в България, независимо от състоянието в което се намира управляващата коалиция. Това каза депутатът от ДПС Хамид Хамид в предаването “Офанзива“ по Канал 3.

"Не виждаме условия за предсрочен вот. Няма ясна политическа формация или група от формации, които да заменят този модел на управление. Ние сме против да се стигне до нова подобна формация на аритметично мнозинство, което да не прави нищо. Но това, че не виждаме условия за предсрочни избори, няма да ни спре да твърдим, че страната е в хаос. Управлява се ден за ден, без реформи и без идеята и желание за такива. Това прелитане от криза в криза, може би опазва за сега тази коалиция на власт", на мнение е Хамид.

Джейхан Ибрямов: ДПС не управлява в коалиция с никого

Той коментира темата за машинното гласуване: “Преди да кажем, че искаме хартиено или машинно гласуване, трябва да решим какво искаме да постигне. Трябва да се изведе основната цел и това е да минимизираме субективния елемент при преброяването на бюлетините и при съставянето на секционния протокол. Факт е, че там са най-големите нарушения и грешки при избирателния процес“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
965 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
има оправия

2020.03.01 | 06:34

1

Покрадете още малко,ще ви е за последно.Тупате се по гърдите в изчезваща България.И наи простия и беден ще ви каже че това неможе така.

дпс

2020.03.01 | 08:22

2

Всички сте от едно котило

Добави коментар

Водещи новини