Борисов посети училище "Петко Каравелов" в Асеновград

  • 29 февруари 2020 13:30

  • 873
  • 3
Борисов посети училище "Петко Каравелов" в Асеновград
© Община Асеновград

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посети училище "Петко Каравелов" в Асеновград.

Той бе заедно с финансовия министър Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва и министъра на спорта Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във. Борисов бе посрещнат в Асеновград от кмета на Общината Христо Грудев.

Там премиерът разговаря с ученици и учители от училището.

Борисов за границата ни: Миграцията е нулева

По-рано днес той бе в Средно училище "Найден Геров" в Пловдив, отново в компанията на Горанов, Кралев и кметът на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.

Училището е едно от петте учебни заведения в града, които ще получат средства от държавния бюджет за физкултурни салони. "Добре заварили, как сте", каза премиерът и се поинтересува къде ще е физкултурният салон. Борисов коментира с педагозите увеличенията на учителските заплати. "Знам, че парите са важни, но усещането на 24 май всичките да ти дадат цветята, че си важна, че си направил нещо, беше водещо. Като има възможност сега, ще продължим. Няма да спираме. Това е единственото, на което финансовият министър не ми се е съпротивил, а е настоявал", каза Борисов.

Министър-председателят се срещна с директора на училището и с преподавателския екип. На срещата присъстваха и учители от други учебни заведения.

Последвайте канала на

Novini.bg
873 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Димитър Шумилов - Крумово

2020.02.29 | 14:41

1

Бай Ганьо се подготвя за избори.
Тъпунгера отиде наснима се, изсипа един куп празни обещания и си замина.

До простия селяндур

2020.02.29 | 16:57

3

Един куп обещания е изпълнил, глупако полугламотен !

Борисов и ГЕРБ, успяха да напраят толкова за България, колкото БКП-БСПрестъпници не успяха за 60години !

Мони

2020.02.29 | 16:22

2

Тъпунгери сте вие,комунетата които 50 години обещавахте да направите пътя Асеновград -Пловдив!АЙ ела сега да видиш какво чудо стана!

Добави коментар

Водещи новини