Илияна Йотова ще посети Тутракан

  • 26 февруари 2020 16:53

  • 404
  • 1
Илияна Йотова ще посети Тутракан
© Булфото (архив)

Вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще бъде в Тутракан утре, съобщиха от прессекретариата на президента.

Посещението е свързано с инициативата "Посланик за един ден", която посолството на Великобритания в България прави за трета поредна година. Вицепрезидентът подкрепя инициативата от нейното начало, се припомня в съобщението. 15-годишната Никол Георгиева от Тутракан е победителката, избрана от Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,. Още 17 момичета работят с жени посланици в България.

Илияна Йотова ще открие дискусия, посветена на 20-годишния юбилей на Евроклуба към БТПП

В 11.00 часа вицепрезидентът ще посети Средното училище "Христо Ботев", където ще разговаря с ръководството и учениците. В 12.15 часа Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще се срещне с кмета на Тутракан Димитър Стефанов. В 12.40 часа вицепрезидентът ще посети Етнографския музей "Дунавски риболов и лодкостроене", а в 13.10 часа - Мемориалния комплекс "Военна гробница - 1916". На всички срещи Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , ще бъде заедно с Никол Георгиева.

Последвайте канала на

Novini.bg
404 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
beseparski degenerati

2020.02.26 | 21:08

1

BASI i padenieto!

Idiotova vece se cudi kade da se samopokani!

Tocno kato RUMEN TAPOTO!

Aide vdrugiden ia cakat v LIASKOVEC!

Добави коментар

Водещи новини