Коалицията няма да бъде разрушена, смятат Валерия Велева и Стойчо Стойчев

  • 26 февруари 2020 16:53

  • 1209
  • 3
Коалицията няма да бъде разрушена, смятат Валерия Велева и Стойчо Стойчев
©

Журналистката Валерия Велева и политическият анализатор Стойчо Стойчев коментираха ситуацията в управляващата коалиция, в предаването “Плюс минус” по Нова тв.

“Вицепремиерът Каракачанов каза остро реплики, едва ли не Обединени патриоти са с единия крак вън от коалицията. Днес той свали бойното знаме. Не вярвам тази коалиция да бъде разрушена. Тези отношение ще продължат до края на мандата”, смята Валерия Велева.

"Галъп интернешънъл": 24% е доверието на хората към Бойко Борисов

По думите му на Стойчо Стойчев патриотите по - скоро са понесли негативи в управлението, отколкото позитиви. Той е скептичен, че коалцията ще се развали.

“Патриотите знаят, че няма да бъдат по-добре след предсрочни избори”, каза Стойчев. Те коментираха и действията на прокуратурата. “Главният прокурор е активен и всеки ден е на терен”, каза Валерия Велева. По думите на Стойчев главният прокурор демонстира готовност да работи активно по всички направления.

Последвайте канала на

Novini.bg
1209 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Мара

2020.02.26 | 17:21

1

Нищо не разрах за състоянието на коалицията, освен едно: Интереса клати феса

шофера

2020.02.26 | 18:21

2

То пъ тая диари... , пардон, малария ... , уф, абе как се казваше тая ...? А, да - Мадам В! После се чудиме на мисирките ... то при тая мадам кво ли да очакваме? Както и да е ... та всъщност кой изобщо иска да го слуша ... ъ-ъ-ъ ... тва нещо?

ПОЖАРНИКАРА "БУДА"

2020.02.26 | 21:41

3

ГЕйРБАВИ ПОДЛОГИ....

Добави коментар

Водещи новини