Борисов обсъди преговорите за новия бюджет на ЕС с Орбан и Макрон

  • 21 февруари 2020 18:35

  • 743
  • 3
Борисов обсъди преговорите за новия бюджет на ЕС с Орбан и Макрон
© Фейсбук/ Бойко Борисов

По време на извънредното заседание на Европейския съвет проведох среща с премиера на Унгария Виктор Орбан. Това написа във "Фейсбук" премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г

"Обсъдихме преговорите за новия бюджет на ЕС, които продължават непрекъснато втори ден. Вярвам, че въпреки трудните преговори между различни страни в ЕС, ще достигнем до сделка в полза на всички европейски граждани", написа още министър-председателят.

"Въпреки умората, продължаваме да работим в пълна кондиция на духа с президента Еманюел Макрон", съобщи Борисов по-рано във "Фейсбук". 

"Всички те чакат", обърна се президентът на Франция към премиера.

"'Чакам какво ти ще кажеш накрая", отвърна му Борисов.

"Не аз ще кажа, но някой искат повече пари, а други да плащат по-малко", коментира Макрон. 

"Ние искаме да ни зачетете като геостратегически партньор на най-трудното място", категоричен бе Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г

По-рано днес премиерът Бойко Борисов проведе среща с лидерите на Дания, Швеция, Нидерландия и Австрия. В разговора участва също и президентът на Румъния Клаус Йоханис. Във фокуса на срещата бяха преговорите за новия бюджет на ЕС.

Борисов проведе среща с лидерите на Дания, Швеция, Нидерландия и Австрия

Последвайте канала на

Радина Лазарова
743 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.02.22 | 08:54

3

Макрон много добре знае какъв огромен финансов капацитет е боку

2020.02.22 | 06:26

2

голям смях

2020.02.22 | 04:27

1

ОРБАН ЯВНО ВЕЧЕ ЗНАЕ ,ЧЕ ТОВА МУ Е ЕДНА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ОФИЦИАЛНИ СРЕЩИ С БОКУ ТИКВАР.ЯСНО Е,ЧЕ ЧЕТЕ ЕВРОПЕЙСКАТА ПРЕСА И НАЙ ВЕЧЕ ИСПАНСКАТА?

Добави коментар

Водещи новини