Караянчева изпрати съболезнователен адрес до председателя на Бундестага на Германия

  • 20 февруари 2020 13:05

  • 1112
  • 4
Караянчева изпрати съболезнователен адрес до председателя на Бундестага на Германия
© Булфото (архив)

Председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на изпрати съболезнователен адрес до председателя на Бундестага на Федерална република Германия Волфганг Шойбле.

"С дълбока скръб научих вестта за убийството на невинни граждани в германския град Ханау. Моля да предадете, уважаеми господин Председател, моите и на депутатите в българския парламент искрени съболезнования и съчувствие на семействата и близките на загиналите и на депутатите от Бундестага на Федерална република Германия", пише Караянчева. 

8 души бяха убити при стрелба в два бара в Германия

Председателят на парламента заявява, че България остро и категорично осъжда всички прояви на насилие и ксенофобия, не приема и не може да намери оправдание за смъртта и болката на невинни хора.

"Убедена съм, че властите в Германия правят всичко необходимо близките на загиналите да не са сами в този тежък момент", допълва Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1112 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Цвета

2020.02.20 | 15:01

4

Цвето кого жалейш мо Цвето

Гeoрги Славов

2020.02.20 | 13:20

3

Единият от убитите е българин.Калоян от Мездра много добро момче лично го познавам защо не пушите за това .Не вие срам

2020.02.20 | 13:14

2

smeshna turkinia I grobarska metresa I kakvo mu dreme na presedateliat na raistaga za niakakvi si musulmani te dosta germanci izbiha bokluk za tiah mojesh da mu izpratish saboleznovania.a manafite si go zaslujavat.

тая

2020.02.20 | 13:08

1

тая простата много на серизно взе да се взема.

Добави коментар

Водещи новини