Борисов ще участва в извънредното заседание на Европейския съвет

  • 20 февруари 2020 11:47

  • 560
  • 1
Борисов ще участва в извънредното заседание на Европейския съвет
© Булфото

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще вземе участие в извънредното заседание на Европейския съвет, което ще се проведе на 20 и 21 февруари в Брюксел, съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет.

На заседанието държавните и правителствени ръководители на страните от ЕС ще обсъдят Многогодишната финансова рамка 2021-2027 г., на базата на заключенията, предложени от председателя на Европейския съвет Шарл МишелШарл МишелШарл Мишел – белгийски политик и премиер на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 г. в.

Какъв трябва да бъде следващият бюджет на ЕС? Отсъствието на Шарл Мишел притесни евродепутатитея, че

NOVINI.BG припомня, че на 12.02. 2020 година Урсула фон дер Лайен, председател на Европейската комисия (ЕК),взе участие в обсъждането на следващия дългосрочен бюджет на Европейски съюз (ЕС). Тогава в залата не присъстваше председателят на Европейския съвет Шарл МишелШарл МишелШарл Мишел – белгийски политик и премиер на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 г. в. Евродепутатите изразиха огромно съжаление за отсъствието му.  Липсата на Мишел бе разтълкувана от евродепутатите като лош знак. Те бяха категорични, че им е необходим бюджет, който ще осигури целите по отношение на изкуствения интелект, по отношение на младите хора.

Последвайте канала на

Novini.bg
560 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.02.20 | 15:07

1

А пък другаря Радев ще открива обществена тоалетна в някой град с кмет социалист (те май не останаха такива)

Добави коментар

Водещи новини