Валери Симеонов с шокиращи разкрития: Русия се опитва да освободи убиеца Божков, а журналист от бТВ е рекетирал известен бизнесмен

  • 13 февруари 2020 16:50

  • 46219
  • 55
Валери Симеонов с шокиращи разкрития: Русия се опитва да освободи убиеца Божков, а журналист от бТВ е рекетирал известен бизнесмен
© Кадър - Нова телевизия

Естествено, че не влизам във война с медиите. Когато защитаваш една кауза обаче, трябва да я отстояваш с всички позволени средства.

Това каза в предаването "Плюс минус" по Нова телевизия лидерът на НФСБ и зам.-председател на парламента Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, който коментира последните престрелки между него и телевизиите бТВ и БНТ. "Бил съм много често гост в ефира на Нова телевизия и не си спомням по някакъв начин моите думи да са били редактирани и изопачени. Това е причината вашата телевизия да си е извоювала името на медия, където свобода на словото се спазва и зачита. Не е така обаче в други телевизии. Така стана в БНТ, която е обществена телевизия и трябва да дава възможност за излагане на всякакви мнения и позиции, които понякога са коренно противоположни. В техния сутрешен блок аз изложих моята теза по отношение на корупцията в България и подчертах дебело факта, че в частната бТВ повече от 45 дни не са коментирали и са прикрили сигнали за ощетяване на държавната хазна с милиони, които са били придружени и със закани за убийства. В същото време на Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от беше давано ефрино време всеки ден. То не бяха срещи с феновете на Левски, после имаше телефонни интервюта с него всеки ден. Не виждам каква клевета и непотвърдени новини съм изнесъл в БНТ", категоричен бе Симеонов.

Симеонов: БНТ адвокатства на Петков, Хекимян и зависимата от хазарта бТВ

"Аз научих за факта, че бТВ е прикривала информация от самата бТВ, когато Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в разговаря с Антон Хекимян преди две седмици. Тогава Антон Хекимян не отрече твърденията на Цветомир НайденовЦветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на  28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и контрол в. Аз знам много добре какво говоря и нося отговорност за това, което казвам. Стоя твърдо зад думите си, че в бТВ има корупция. Ако някой е засегнат, нека да се срещнем в съда. В БНТ ми беше наложена цензура и журналистите там ми правят оценка на думите. Аз съм достатъчно голям и много добре знам какво говоря. Всеки, който се чувства засегнат, нека да ме съди. Аз лично водя четири дела срещу БТВ - едно срещу сутрешния блок, две срещу новинарските им емисии и едно срещу "Шоуто на Слави". На първа инстанция вече съм осъдил бтв за 15 000 лева по едно от тези дела. Това не са ежби, просто защитавам своята позиция и кауза", обяви Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16

Валери Симеонов с цветист коментар заради скандала с бТВ, Хекимян и Петков по случая "Божков"

"И ножът, и хлябът са в медиите. Те могат да представят едно събитие по много различни гледни точки. Аз имам информация и за корупция на по-ниско ниво в БТВ. Имам доказателства, че рейтингов журналист от БТВ е рекетирал известен бизнесмен. Излъчвани са били определени репортажи срещу този бизнесмен и този журналист е отишъл при него и му е казал - или ще платиш, или атаките ще продължат. Платено е и журналистическите материали са спрели. Не мога да приема журналистите от БНТ да ми правят оценка и да адвокатстват на БТВ. В БНТ вече ми затовриха ефира. Ако това не е цензура, не знам какво е", разкри зам.-председателят на парламента. 

Симеонов с тежки обвинения, определи Хекимян и Венелин Петков за корумпирани

"С промените в Закона за хазарта искаме да изкореним тази проказа търкането на билетчета. Това е болест. Лотарийните игри и търкането на билетчета се разпространяват като зараза и достигат до всеки един гражданин, включително и деца. Пенсионерите си дават последните левчета, за да търкат талончета. Целта е това да се спре и лотарийни билетчета да могат да се купуват само от строго определени и лицензирани места", коментира Симеонов промените в Закона за хазарта. 

Разузнавач №1 на Русия се застъпил за Божков. Георги Попов замесен в аферата

Той не подмина и горещата тема от деня, че руски представители са се застъпили в ОАЕ за освобождаването на Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от. "Информацията ми е, че Сергей Наришкин се е срещнал с шейха на Дубай Мохамед бин Рашид ал Мактуми. Това е публикувано в арабски медии. Това е изключително неприятно и опасно. Васил БожковВасил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 г. във Велинград. Божков е български бизнесмен, сочен от е в арест в ОАЕ и не е имал достъп до телефон и контакт с чужди хора. Сега вече има информация, че руски представители са се застъпили за него и са настояли за неговото освобождаване. Това е изключително груба намеса на Русия във вътрешните ни работи. За мен външно министерство трябва да привика руския посланик Макаров и да му поиска обянсения защо руската страна се опитва да осовбоди убиец от затвора. Това е шамар за българския суверинитет. Поведението на Русия е грубо вмешателство във вътрешните работи на България. Това е недопустимо", завърши Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Васил Божков помолил руснаци да му помогнат, за да излезе от ареста в Абу Даби

Последвайте канала на

Novini.bg
46219 55

Свързани новини

Коментари 55

Добави коментар
Ибрикчии

2020.02.13 | 17:12

2

до вчера говореше за Ахмед Доган и ДПС днес те вече не за теб не съществуват един нормален няма там в този парламент един националист един чист българин няма всичкото сте мелези и карашъци, ибрикчии слуги на Доган и на ДПС и на Турция

До боклука циганин одоло

2020.02.13 | 17:42

12

АЗ МИ СЕ ЩЕ ДА СЪМ НА ПОРТАЛЪТ НА АУШВИЦ ЗА ДА ТЕ ПУСНА С ПРЕДИМСТВО ОТ ТЕБ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ МНОГО ДОБЪР СЪПУН,МЕЛЕЗ МРЪСЕН

2020.02.13 | 17:28

10

Ако и ти си там, ще бъдеш единствения представител на лайнярите.

Ибрикчии

2020.02.13 | 17:15

3

Русия се опитвала да освободи Васил Божков Кой го пусна да напусне България Първо това кажи тогава говори за Русия мелез циганин карашък

Спартак

2020.02.16 | 22:04

54

вярно е ...оригинален бургаски циганин,от най нивите..

Възмутен

2020.02.13 | 21:07

35

Всички русофили сте ИБРИКЧИИ и лизачи на руски задни части.

Антон Тодоров аз съм американски шпионин и боклук

2020.02.13 | 19:53

30

Това вярно е сайт на тролове и фалшиви лайкове как този коментар ще събере 24 не харесвания и 17 харесвания не мога да разбера Кои са тези 24 човека които не и харесват че държавата Всъщност пусна Васил Божков да напусне България

някой

2020.02.13 | 17:19

5

Само не разбрах Шейха ли информира Валерката или преводача - за предмета на разговора с опасния разузнавач. Кафе ли са пили или чай, много ми е любопитно ;) защото това "е изключително неприятно и опасно".Тичам за хапчетат си.

2020.02.13 | 17:26

9

За глухите баби камбаните не бият по два пъти.

ОЩЕ

2020.02.13 | 18:13

16

съдът не е съдил или осъдил Божков,но такива като този произнасят присъди и квалификаций.И Валери помисли ли за бъдещето си когато няма да си с имунитет?

2020.02.13 | 17:18

4

ВЪРВИ НА РУСКА СИ МАЙЧИНА, ЗА РУСКА ГАЗ СЕ ПРОДАВАТЕ СЕГА РЕВЕТЕ.

2020.02.13 | 17:06

1

grobarska sluga I podloga bojkov ne e ubil edin balgarin naprotiv na mnogo hora e daval hliab a ubiecat e ciganskiat ti premier koito za da zagrabi miliardi ubi balgarskiat narod.

2020.02.13 | 17:50

14

Ти си напълно извратен и объркан редови позитанчо!

2020.02.13 | 17:23

8

Само на теб акъл не е дал, ще се гътнеш прост.

2020.02.13 | 18:10

15

Тоя как не спря да бьлва простотия след простотия как изобшто някой отделя време да го снимат тоя Ром.

САЙТА НА ТИКВАТА и ПЕЕВСКИ

2020.02.13 | 18:17

17

САМО ТРОЛОВЕ и ФАЛШИВИ ЛАЙКОВЕ.

ужас

2020.02.13 | 17:37

11

Ти пък от къде я имаш тая информация бе, говно. Наришкин може да се среща с когото си иска.

Гост

2020.02.13 | 17:44

13

По езика ще ги познаете. Руските подлоги не вдяват какво е намеса във вътрешните работи на суверенна държава. В отграниченият им светоглед България не е суверенна. Нали така?

2020.02.13 | 17:19

6

Де да можеше на теб малко акъл да ти даде, но така ще се гътнеш прост.

Добави коментар

Водещи новини