Искрен Веселинов: БСП подходи лицемерно към Закона за хазарта

  • 06 февруари 2020 18:09

  • 1400
  • 5
Искрен Веселинов: БСП подходи лицемерно към Закона за хазарта
© Кадър: БТВ

Трябваше да направя справка кой е съдия Миталов. Това беше някакъв тип изненада от страна на американското посолство, но от друга страна е и сигнал за проблемите, които ги има в съдебната ни система. Всички знаем за странните съдебни решения, за обвързаностите в съдебната система. Това заяви в предаването ''Лице в лице'' по bTV съпредседателят на ПГ на Обединени патриоти и народен представител от ВМРО Искрен Веселинов.

,,Ако структурите в съдебната система, които са на чужда издръжка, не съществуват, това ще реши съществени проблеми'', допълни той.

По думите на Веселинов евентуален импийчмънт срещу президента Радев по никакъв начин няма да промени липсата на комуникация между институциите.

Бюджетната комисия не прие предложението на БСП за непряка реклама в хазарта

,,По въпроса с доброволните отряди искам да кажа, че става дума за такива, които да са в помощ на полицията и по охрана на обществения ред. Идеята е в малките населени места да има почтени граждани, които да помагат на полицията. Сред изискванията са кандидатите да са с чисто съдебно минало и да са физически здрави. Всеки един желаещ ще премине обучение, като набирането на хора ще се извършва от МВР'', разясни народният представител по идеята за т.нар. доброволни отряди, които да борят престъпността по малките населени места.

Валери Симеонов: Предложението на БСП за тотална забрана на хазарта беше недодялано

,,Промените в Закона за хазарта ще решат доста проблеми, най-малкото няма да я има тази агресивност. БСП в случая бяга от отговорност и не желае да търсят промяна. Това да не гласуват за промените в този закон е лицемерие от тяхна страна'' каза в заключение Искрен Веселинов.

Припомняме, че днес следобед Комисията по бюджет и финанси прие промените в Закона за хазарта, като предложението на БСП за тотална забрана за реклама на хазарта беше отхвърлено.

Защо БСП се опита да лиши държавата от още пари?

Последвайте канала на

Novini.bg
1400 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
????

2020.02.07 | 09:23

5

Както подходихте и Вие ,съвместно с БСП по УЙДОРМАТА 8 лева ли,"другарю" Веселинов?!

Боко комуниста

2020.02.06 | 18:50

1

Абе що ми викат комунист?

2020.02.06 | 19:01

4

Това никой не го вика

2020.02.06 | 19:00

3

Що ми викат Каунь? Ще питам баджанака

2020.02.06 | 19:00

2

На БСП това им е силата- Лицемерие и Демагогия!

Добави коментар

Водещи новини