Александър Симов от БСП с коментар за съдията Миталов и корупцията

  • 06 февруари 2020 08:25

  • 3518
  • 7
© Булфото (архив)

Не съм се изненадал от името, изненадах се от това, че трябва да го търся в Гугъл. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от БСП Александър Симов по повод оповестяването на името на човека със забрана да влиза в САЩ. Вчера стана ясно, че това е Андон Миталов - съдия в Специализирания наказателен съд.

Мярката беше обявена от държавния секретар Майк Помпео и важи както за Миталов, така и за съпругата и дъщеря му.

Първи коментар на съдията със забрана за пътуване в САЩ

"Мислихме, че ще е име, което ще разтърси българското общество. Голямата работа се падна на нас, а не на САЩ. Имаше надежда, че някой ще дойде и ще реши българските проблеми за 3-4 години. Не можем да очакваме, че някой друг ще се бори с корупцията. За 2 дни мислихме, че ще изкажат имената, за които всеки българин говори, но никой не смее да оповести", каза още той.

"За съдия Миталов тепърва трябва да научим основанията за обвинението. Не знам той да е разследван за корупцията", разкри Симов. 

Депутатът от БСП коментира и позицията на опозицията и речта на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, с която свали доверието си от правителството:

"Според мен БСП е на мястото си и върши своята работа на опозиция. Когато дойде времето БСП ще покаже своята сила", допълни Александър Симов.

Плевнелиев: Сега не е моментът Румен Радев да натиска спусъка

"Личностната атака срещу Радев дойде като логичен завършек на целенасочени дейности срещу президентството. Атаките минаха всякакви граници. Не мисля, че има връзка между изказването на президента и записите срещу него", завърши депутатът от БСП. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3518 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Прогледнал сляп.

2020.02.06 | 09:55

5

Комунягите са създадени само за мръсотии и да жувуркат на гърба на кадърните!!!

Боце

2020.02.07 | 08:34

7

На простаците и тъпънарите в България винаги комунистите им са виновни, но не виждат собствените си миризливи задници.

2020.02.06 | 10:12

6

Рогата,рогата

2020.02.06 | 09:52

4

Тоя с четвъртитата глава и рога,трябва да се скрие в миша дупка ,и да не се показва

ЕЛЕКТPА

2020.02.06 | 09:40

3

Това гнусно комунистическо изчадие, ми идва в повече рано сутринта. Докога импексовите телевизии, ще ни развалят деня, с тия гнусни БСПдирасти рано рано бе. Всеки знае, че щатите което и комуне да посочта знаят, че е корумпирано и крадливо...

2020.02.06 | 09:00

2

Лицемер

Демократ - капиталист

2020.02.06 | 08:55

1

Започне ли някой да размахва пръст, значи аргументите му намаляват почти до нула. БСП е корупцията в България вече 75 години и подкрепя всичко корумпирано. Когато пукне последният комунист, България ще стане развита държава и преходът ще свърши.

Добави коментар

Водещи новини