Александър Ненков: От БСП искат да разрешат една криза със създаването на по-голяма

  • 24 януари 2020 12:20

  • 496
  • 2
© Булфото (архив)

БСП искат да разрешат една криза със създаването на по-голяма - с политическа нестабилност и безвремие. Това заяви от парламентарната трибуна по време на дебатите по вота на недоверие зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков. 

"Когато има вот на недоверие, ние от ГЕРБ сме се отнесли с необходимото уважение към труда на колегите. Все пак 40 страници мотиви са подготвили", каза още Ненков.

Нинова към управляващите: Не лъжете перничани, че ще решите кризата за 45 дни

"Това обаче, което ни направи впечатление и може да характеризираме тези мотиви е в три насоки. Първата е компилация от общодостъпни факти. Има проблем в сектора на водите. Сигурно има и занижен контрол относно отпадъците. Повечето от нещата са общодостъпни факти и никой никога не е прикривал, крил и е казвал, че нещата са прекрасни. Напротив", допълни депутатът от ГЕРБ. 

"Втората част от мотивите на БСП са опит за манипулация. Левицата не даде нито едно решение за водната криза или за подобрение на сектора", коментира Александър Ненков. 

Драгомир Стойнев: Кризата с водата, въздуха и боклука е резултат от управлението на ГЕРБ

Според него единствено сегашното управление може да предложи решение на проблемите.

"Вие за пореден път не успяхте да надскочите своя политически егоизъм. Искате да разрешите една криза със създаването на една много по-голяма, а именно политическа нестабилност, безвремие и едно служебно правителство, което да няма никаква отговорност, нито политическа, нито каквато и да била пред българските избиратели", завърши Александър Ненков.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
496 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
баджанак на Сашето

2020.01.24 | 17:01

2

вслушайте се в "дълбочината" на мисълта и пошлостта на изказа на този мъпет....

2020.01.24 | 13:23

1

За комунистите не е важно дали ще се оправят проблемите на хората, а да дойдат на власт, за това не пробират средства.

Добави коментар

Водещи новини