Карадайъ: Провалът на ГЕРБ е факт

"Конституционалист да ни плаши с ясно разписани конституционни процедури - нещо не е добре", заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ  по време на обсъждането на четвъртия вот на недоверие към правителството.

Думите му предизвикаха бурни ръкопляскания. Тя баха предизвикани от коментар на депутата от ГЕРБ Георги Марков.

 

Георги Марков: БСП искат пир по време на чума

 

„Явно днес става въпрос за последните 10 години от управлението на страната, а днес се намираме в политическо бедствие, плод на 10 - годишното управление на ГЕРБ“, каза той от парламентарната трибуна.

„Провалът на ГЕРБ в околната среда и водите и в цялостната политика е факт.  Днес ГЕРБ твърди, че са постигнати такива големи успехи и само опозицията не може да ги види и оцени и колко всички трябва да са благодарни на ГЕРБ. Верни на инстинкта си за самосъхранение ГЕРБ набързо извърши институционални промени, работа стимулира. Но няма да се решат проблемите, а точно обратното - проблемите ще се задълбочават. Това е положението - нещата се влошават, а не се подобряват. Държавата е в колапс. Налице са доказателства за несистемно мислене и политическо късогледство“, заяви той.

„След днешните дебати са важни политическите и управленски поуки. Аргументите, които ние имаме са достатъчно сериозни за всички, за които интересите на държавата и на хората стоят над интересите на управляващите, за които властта е самоцел. Няма нищо по - естествено от това да се подкрепи правото на живот. Околната среда има тясна връзка с човешкото здраве и благосъстояние“, каза лидерът на ДПС.

 

Нинова към управляващите: Не лъжете перничани, че ще решите кризата за 45 дни

 

„Чистата вода и чистият въздух са водещи за добрия начин на живот“, завърши Мустафа КарадайъМустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село

 

Коментари

 1. 2020.02.09 | 01:13

  скапани турци да изгниете дано

 2. 2020.02.08 | 21:28

  Карайдъ е Боринска кукла на конци на Доган.На Доган толкоз муе мръсно миналото че като си помисля,лошо ми става.Няма кой даго арестува и повече дане излезне.

 3. 2020.01.24 | 10:04

  Кара, какво значи провала на герб е факт па няма алтернатива

 4. 2020.01.24 | 10:00

  Сус бе резания

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет